Crna udovica iz Majdanpeka: PLATILA 100 EURA DA UBIJU NJENOG MUŽA S KOJIM IMA ČETVERO DJECE

“Njen ljubavnik je išao sa njim u lov, pričao sam mu da ne ide sa njim i da će ga ubiti. Unuk me nije poslušao, pričao mi je da se to neće dogoditi.”

 

Ovim riječima priča djeda muškarca koji je preminuo 5. avgusta u zapaljenom automobilu, u navodnoj saobraćajnoj nesreći. Nakon više od dva mjeseca, žena je uhapšena i osumnjičena da je naručila ubistvo supruga!

 

„Ona je htjela da se uda za ljubavnika, sigurno ga je zato i ubila. Koliko znam, četiri godine unazad je ona bila sa njim. Jadan moj unuk – priča neutješni djeda.

 

Kako kaže, kada je bila trudna sa četvrtim djetetom zvala je ljubavnika da ide sa njom na kontrole.

 

„Bila je trudna, nosila je djevojčicu. Odlazila je na kontrole u Majdanpek zajedno sa ljubavnikom. Ona se uvijek njemu javljala kad ima kontrolu i tražila da idu zajedno – dodaje djeda.

 

Ističe i da je ljubavniku uhapšeni maloljetnik bratanac.

 

„Oni su familija, ko zna šta se sve tu izdešavalo. To niko nikada neće znati. Moj unuk se tog dana vraćao sa posla iz druge smjene, oni su ga čekali i ubili. Ne znam šta će sada biti sa četvoro djece, bez oca i majke – rekao je djeda.

 

U avgustu ove godine policija u Majdanpeku uhapsila je tri osobe, od kojih je jedna maloljetna, koji su 5. avgusta ove godine nasmrt pretukli muškarca (33) iz sela Klokočevac, a onda njegovo tijelo stavili u automobil, gurnuli ga sa puta i zapalili. Njima se na teret stavlja krivično djelo teško ubistvo.

 

Ljubavnik i sedamnaestogodišnjak sumnjiče se da su 5. avgusta, po prethodnom dogovoru sa suprugom tragično nastradalog, koja je pružala informacije o kretanju svog muža, na lokalnom putu sačekali ga i napali.

 

Kada je on prišao svom parkiranom automobilu, kako se sumnja, prišli su mu i drvenom motkom i bejzbol palicom, koje je obezbijedila njegova supruga, ga udarili više puta. Muškarac je od zadobijenih povreda preminuo.

 

Tinejdžer (17) koji je osumnjičen da je učestvovao u ubistvu muškarca (33) u Majdanpeku do tančina je ispričao detalje nezapamćenog zločina i ukazao da je za ubistvo dobio 100 eura i 5000 dinara. (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin