CR7 / Ko su Ronaldovi “anđeli čuvari”: Na izgled miroljubivi, a ustvari pravi ratnici

CR7 / Ko su Ronaldovi “anđeli čuvari”: Na izgled miroljubivi, a ustvari pravi ratnici

Budući da je ubjedljivo najpopularniji sportista današnjice, Cristiano Ronaldo, gdje se god da se pojavi, izaziva veliku pažnju.

 

U svojoj bogatoj karijeri osvojio je gotovo sve što bi moglo osvojiti, pa samim tim, njegovo bogatstvo je doseglo neslućene visine.

 

Nije rijedak slučaj da se bogati sportisti često nađu na meti provalnika zbog čega popularni CR7 ništa nije prepustio slučaju.

 

Dok slavni Portugalac čeka blizance koje će za nekoliko mjeseci poroditi izrabranica njegovog srca, Georgina Rodriguez, već sada ga čuvaju dvojica blizanaca.

 

Riječ je o dvojici opasnih i žestokih momaka. U pitanju su Sergio i Jorge Ramalheiro koji su se u prošlosti kao vojnici borili u Afganistanu.

 

Dva bivša vojnika su u septembru fotografisani sa Kristijanom kada se pripremao za put u Švajcarsku na meč Lige prvaka, a fotografisani su i sa Georginom i Ronaldovom decom prilikom posete Madridu.

 

Nakon što su prošli pakao na Srednjem istoku vratili su se u Portugal gdje su radili u policiji i bili su zaduženi za čuvanje sudija i političara. Poslije toga krenuli su novim putem, odnosno počeli da rade privatno.

 

“Sposobni su da se obuka elegantno i normalno izgleda te da se uklope u sredinu, ali brzo razmišljaju i djeluju u pravo vrijeme”,  (RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin