ČOVJEK iz HERCEGOVINE zamalo NIJE pao u NESVJEST kada JE OD BABE iz AMERIKE dobio NASLJEDSTVO – Kad je VIDIO o KOJOJ sumi JE RIJEČ mislio DA GA ZEZAJU ALI…

Ovaj zanimljivi Hercegovac svojom pričom, koja je priznaćete nesvakidašnja, može parirati nekom scenariju holivudskog filma. Кako kaže novac mu je možda riješio poprilično mnogo problema, ali jedan ipak ostaje.

Vjerovatno dok ste čitali ovaj naslov pomislili ste „ovo mora biti neka klasična navlakuša“, „vjerovatno je šala u pitanju“, „ma to može samo u filmu da se desi“, međutim priča Veselka iz Hercegovine dokaz je da „mit o grandioznom nasljedstvu kog svi Balkanci potajno priželjkuju“ ipak može da bude realnost, a ne samo scenario iz nekog filma.

Na početku napominjemo da smo čovjeka, iz ove krajnje zanimljive priče, odlučili da nazovemo Veselko kako bismo zaštitili privatnost ovog novopečenog bh. milionera.

Telefonski poziv koji mu je promijenio život Veselko je primio prije otprilike mjesec dana. Кako sam kaže, mislio je da je u pitanju neka šala i da ga neko od prijatelja zeza.

“Zvoni telefon, broj podugačak vidim da nije naš lokalni. Javim se. Čovjek sa druge strane predstavi mi se kao advokat iz Los Anđelesa koji mi saopštava da sam ja nasljednik bogatstva koje mi je moja daleka baba Mara ostavila. Кaže „gospodine cifra iznosi 3 miliona dolara i biće Vam isplaćena u tri rate morate da mi pošaljete Vaše podatke što prije. Moj odgovor na to sve je bio „ma koga Vi zezate gospodine? – govori kroz smijeh Veselko.

Sada kada pročitate ovo kako biste vi reagovali u datoj situaciji? Vjerovatno bi većina odreagovala kao Veselko, a možda čak i šokantnije jer – koliko ljudi zaista zadesi neko nasljedstvo iz vedra neba? Rekli bismo ne baš mnogo.

Priča se dalje odvijala vrlo interesantno prema riječima našeg sagovornika.

Кako smo sve dalje tonuli u razgovor, detalji ovog događaja postajali su sve interesantniji. Početkom 20. vijeka Veselkova porodica emigrirala u SAD gdje su svoju sreću pronašli u „crnom zlatu“ – nafti.

“E sad, kada smo utvrdili da se čovjek ne šali i da sam ja stvarno legitiman nasljednik uslijedilo je milion pitanja – kako, šta, odakle? Razgovorom sa roditeljima došao sam do saznanja da je moja porodica otišla, sticajem okolnosti, u Ameriku nekada 1912. godine. Naselili su se u Кaliforniji, gdje su se bavili poslovima koji su se ticali naftne industrije. Tako su gomilali veliko bogatstvo, kupovali nekretnine itd.

Priča seže do babe Mare koja nažalost nije imala djece i duboku starost dočekala je u staračkom domu. Prije smrti odlučila je da rasproda svu imovinu koju je posjedovala i stavi sve „u slamaricu“. Mi nismo imali kontakt sa njom jer nam je ona bila dalji rod i zapravo nismo bili ni svjesni da postoji, tako da ovakvo nešto nismo ni očekivali – priča Veselko.

Кako se sada ekstremno obogatio i riješio većinu svojih životnih problema, Veselko se baca na traženje ljubavi svog života.

“Novcem koji sam dobio riješio sam dosta problema i sebi i roditeljima. Svoj posao nastavio sam da radim, jer osjetio bih se apsolutno beskorisno da ne radim ništa i samo trošim nasljedstvo. Preostaje mi još samo jedan „problem“ da riješim – moram da nađem ženu svog života. Nadam se da ću imati sreće u tome – kaže Veselko nasmijano.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin