ČOVEK NARUČIO UBISTVO SIL*VATELJU SVOJE ĆERKE (15): Devojčica se obesila, A ON JE dočekao svoju…

0

Otac devojčice koja je nakon sil*vanja u Italiji sebi oduzela život čekao je deset godina da se osveti

 

 

užilaštvo u Italiji pokrenulo je postupak protiv Lucija Jorile (64) i terete ga da je naručio ubistvo Đuzepea Mataraca (45), koji je silovao njegovu ćerku (15), a koja je potom izvršila samoubistvo.

 

 

Devojčica se ubila u januaru 2008. godine, nekih šest meseci nakon što ju je Đuzepe silovao. On je naknadno osuđen na 11 godina zbog tog i silovanja još jedne maloletne devojčice.

 

Međutim, posle nešto više od 9 godina pušten je iz zatvora, a njega su ispred kuće likvidirali Đuzepe Masaro (59) i Generoso Nasta (34), kojima je, kako se sumnja Lucio platio oko 20.000 evra da počine ubistvo.

Đuzepe Mataraco likvidiran je ispred svoje kuće u julu 2018. godine, mesec dana nakon što je izašao iz zatvora u kojem je proveo devet od dosuđenih 11 godina. Đuzepeu su prišli Masaro i Nasta, pretvarajući se da hoće da ga pitaju za pravac, i tada su ispalili u njega više hitaca.

 

 

Masaro i Nasta su 2021. godine osuđeni na doživotnu kaznu zatvora, a tužilaštvo je sada pokrenulo postupak protiv Lucija, kojeg terete da je naručio likvidaciju Mataraca.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:    INSTAGRAMU     I    FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *