Čim je prebolela smrt muža TAZBINA joj je zadala brutalan udarac: PRETE joj da se odrekne jedne stvari

Nepoznata žena je pre nekoliko godina ostala bez svog supruga kog je mnogo volela, a njegova porodica joj je pružala utehu i pomoć sve dok nije došlo do strašne svađe oko njenog vereničkog prstena.

Žena je objasnila da je sa njima godinama bliska, ali da je onda ušla u vezu sa drugim muškarcem i da su nastali problemi, te da joj je njihova svađa samo još više slomila srce.

– Rekli su da treba da imaju prsten jer, iako sam ja nastavila dalje, a on nikada neće prestati da im bude sin. On i ja se znamo od malih nogu i venčali smo se kada smo završili fakultet. Njegovu porodicu poznajem skoro ceo život i oni su najbliži mojoj pravoj porodici, pošto se ja sa svojom retko viđam i ne čujem. Njegovi roditelji su mi pružali veliku podršku tokom procesa tugovanja i od tada smo postali još bliži. Čak su me podržali kada sam odlučila da ponovo počnem da izlazim – napisala je u objavi na Reditu.

Međutim, uznemirili su se nakon što je započela ozbiljnu vezu dok je radila u inostranstvu u Parizu i odlučila da želi da se tamo preseli. Ona i njen novi partner saznali su da je trudna pre mesec dana, a ona tvrdi da je to bilo potpuno iznenađenje jer nisu to pokušavali. Od tada su odlučili da se preseli u Francusku, tako da ne putuje stalno između SAD i Francuske.

– Prenela sam im vest i oni su se jako uznemirili. Rekli su da im uskraćujem jedinu šansu da dobiju unuče jer je moj muž jedino dete. Onda su me optužili da sam prebrzo krenula dalje i da ne volim svog muža. Na kraju smo se jako posvađali i tražili su da ostavim sve njegove stvari iz stana, odnosno odeću i lične stvari, kada se preselim u Pariz. Tražili su i moj verenički prsten, koji je porodično nasleđe – nastavila je ona.

Međutim, nije htela da im sve vrati, što je dovelo do daljeg spora. Rekla im je da su to sve dragocene uspomene iz njenog života sa njim koje nikada ne želi da zaboravi. Pretili su joj pravnim postupkom da vrati prsten, a ona tvrdi da nije sigurna da imaju pravo zakonsko pravo.

– Bez obzira na to što mislim da nemaju pravo da mi to traže, razmišljam da im dam prsten jer vidim da pate i da su tužni, a to bi im moglo pomoći. Mada mi taj prsten zaista mnogo znači i volela bih da ga imam uz sebe – istakla je ona, i za mišljenje pitala korisnike Redita.

Korisnici nisu mogli da se slože šta je bila ispravna odluka, ali su mnogi pisali da se porodica prema njoj nije dobro ponašala.

– Donekle razumem verenički prsten, pošto je bio porodično nasleđe, ali ne mogu da vam zamerim što ste sada ponovo srećni, jer to ne znači da ste zaboravili muža ili ga ne volite. Njega više nema. I da je dobra osoba, voleo bi da te ponovo vidi srećnu – pročitao je jedan odgovor.

– Ne bih dao prsten da sam na tvom mestu, ali to sam samo ja. Da mi je žena nešto poklonila, mislim da se toga ne bih mogao odreći, pogotovo nečeg posebnog kao što je verenički prsten – dodao je drugi korisnik.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin