“Čim je bebi izvirila glavica, svi smo joj gledali u lice. Lekar JE UČINIO jedan pokreti ONDA SE DESIO TAJ MOMENAT”: Ceo svet sada deli slike ove devojčice

Rodrigo Kuncman angažovan je za tu svrhu, a napravio je slike koje su odmah postale viralne.Dajana lokalnim medijima kaže da je želela da spektakularno ovekoveči dolazak prinove, a deo toga svakako je bilo i angažovanje fotografa na porođaju.

Dajana de Hesus Barbosa iz Brazila postala je majka malene Izabele koja je od trenutka kada se rodila postala viralna senzacija.

– Čim joj je glavica izvirila, videla se izuzetno namrgođena faca, bez ikakvog glasa, a kad su je lekari udarili da bi zaplakala, samo se jače namrgodila i svi su prasnuli u smeh. Izabela je došla na svet carskim rezom. – kaže fotograf.

Dijana kaže da je presrećna što je angažovala fotografa.

– Čim sam video taj prizor, znao sam da će Izabela postati meme, i tako se i desilo – kaže on.

– Izabela je došla na svet carskim rezom. Čim joj je glavica izvirila, videla se izuzetno namrgođena faca, bez ikakvog glasa, a kad su je lekari malo pomazili da bi zaplakala, samo se jače namrgodila i svi su prasnuli u smeh – kaže fotograf.

– Na svu sreću, postoje fotografije koje mogu da vidim.Ja sam ležala na stolu i nisam videla taj trenutak. – kaže ona, a fotograf kaže da je odmah bio svestan da će beba postati slavna.T.G.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *