CIJELOG ŽIVOTA POGREŠNO ČISTITE SALATU, A DA TO NISTE ZNALI: Genijalan trik koji štedi vrijeme, bit ćete nam zahvalni

Društvena mreža na kojoj ćete naći najviše korisnih (a ponekad i krajnje nepraktičnih, pa i opasnih) savjeta za domaćinstvo jeste TikTok.

Od domaćih sredstava za pranje kupatila, zamašćenih sudova, malih “caka” za praktičnije kuhanje, ali i iznenađujućih trikova za pripremu namirnica, bilo da je riječ o lakšem otvaranju kesice za špagete ili jednostavnom čišćenju voća i povrća – nema šta nećete naći na ovoj mreži. Tiktokerka po imenu Suzi, otkrila je kako da za bukvalno par sekundi i bez noža očistite zelenu salatu i uklonite joj korijen.

“Ovako me naučila moja mama!”, napisala je suzi u komentaru uz video koji su mnogi pohvalili.

Šta treba da uradite? Vrlo je jednostavno. Cijelu glavicu salate (trik je najprimjenjiviji na vrstu “iceberg”, ali može i za mladi kupus), okrenutu korijenom nadole, snažno udarite o sto. Zatim, okrenite glavicu i rukama bukvalno iščupajte “srce” koje se već odvojilo od listova.

Suzin video je postao viralan ne samo na ovoj, već i drugim mrežama na kojima su joj se mnogi korisnici zahvalili na nevjerovatno korisnom savjetu.

“Upravo sam naučio nešto novo!”, poručio je jedan tiktoker, a da trik zaista “radi”, potvrdila je i jedna korisnica koja kaže da tako postupaju i profesionalci…

“Ovo sam naučila u restoranu u kom sam radila kad sam imala 15 godina. Tako se to radi!”, napisala je.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin