CIJELO PORODILIŠTE OSTALO U ČUDU: Kada se ova žena porodila, imali su šta da vide!

  1. Kad je mama bjelkinja, a tata crnac, šanse da njih dvoje dobiju blizance različite boje kože iznose jedan prema 500.000. Šansa da se to ponovo je još manja, a takav medicinski fenomen se dešava jednom u milion slučajeva. Ovaj par je doživio upravo to.

Alison Spuner i njen partner Din Durant su nedavno drugi put dobili bliznakinje, djevojčica Maja i Lija rođene su sa različitom bojom kože, jedna je poput mame bijela, druga je kao tata crne puti.

Dvojajčane bliznakinje su tako nastavile zanimljivu porodičnu tradiciju. Alison i Din su prije sedam godina dobili prvi par bliznakinja, Loren je rođena sa bijelom bojom kože, plavim očima i svijetlom kosom, a Hejli je na svijet došla sa crnim tenom, crnom kosom i tamnim očima.

blizanci-razlicite-boje (2)

Boja kože je rezultat gena roditelja, ovakva “raspodjela” je iznenadila čak i stručnjake. U slučaju djevojčica rođenih sa bijelom kožom u interakciji su bili “slični” geni mame i tate, u slučaju tamnoputih beba došlo je do ravopravne podjele majčinih i očevih gena.

– Mislim da se ovako nešto ne bi desilo treći put, moram da naglasim i da ne planiram da dobijem i treći par blizanaca – rekla je mama kroz smijeh.

Hejli i Loren su presrećne zbog novih beba. – To je nešto posebno – poručila je Hejli.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)