Connect with us

Sudbine

Cijelo porodiIište je bilo u š0ku: Žena donijela na svijet nešto što sigurno niste vidjeIi do sad (Video)

Published

on

Nakon što se porodila žena po imenu Alison Spuner , njene bebe iznenadile su sve. Naime,Alison je sa svojim partnerom koji se zove Dino u bolnici dobila blizance.

Međutim, ništa ne bi bilo čudno, da blizanci imaju istu boju kože, i to je ono što niko ne može da vjeruje. U pitanju su dvije djevojčice, kojima su dali imena Lija i Mija.

 

One su blizankinje a razlika između njih je tri mjeseca: evo kako ...

Naime, Alison je  bjelkinja, a njen partner Dino je cr.nac, a  šanse da se djeca rode različitih boja su u jako malom postotku, zbog čega ih i  ima svega nekoliko primjera, zbog čega su svi i iznenađeni. 

Alison je istakla doktorima, ali i ostalim  da je ovo drugi put kako joj se dešava ista stvar jer su prije nekoliko godina dobili bebe, također različite boje kože.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

 

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Sudbine

“Seat smrti” u Boljevcima vozilo DETE od 12 godina: U nesreći POGINUO muškarac

Published

on

Za tešku saobraćajnu nesreću koja je dogodila prošle nedelje u Boljevcima prilikom koje je poginuo muškarac koji je bio na mopedu “odgovorno” je dete, odnosno, dečak koji ima samo 12 godina.

On je upravljao kolima marke “seat” koja je uzeo od rođake i sudario se sa drugim kolima, a potom udario u moped za čijim volanom je bio stariji muškarac koji je stradao.

Dečak je sam došao u policijsku stanicu.

Inače, u kolima je ostavio druga, suvozača koji je bio povređen u saobraćajnoj nesreći i kog su vatrogasci izvlačili iz automobila.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Continue Reading

Sudbine

Čovek koji je ALERGIČAN na vodu: Umesto nje, pije OVO, a da bi se istuširao, jednu stvar radi svaki dan

Published

on

Jedna doktorka je ispričala svoje veoma neobično iskustvo sa pacijentom, kada je saznala da je on alergičan na vodu.

Naime, on se uredno javio za pregled kod lekara jer je imao određene zdravstvene probleme – patio je od viška kilograma, bio je dijabetičar i imao je srčane bolesti.

Tokom pregleda sa njim u ordinaciji je, prema njenim rečima, bilo čak 10 članova njegove porodice koji su došli sa njim.

– U svakom slučaju, sedim za kompjuterom i postavljam mu pitanja vezana za njegovo zdravlje. Za nekoliko minuta počinje da se žali da je žedan i govori kako mu odmah treba nešto da popije. Javljam se na telefon i govorim medicinskoj sestri da mu donese čašu hladne vode – kaže ona.

Foto: Shutterstock

– Čim sam to izgovorila, cela njegova porodica se prodrala i rekla “Ne! Nema vode! Alergičan je na vodu – objašnjava ona.

Ispostavilo se da ovaj muškarac godinama nije pio vodu i da umesto nje svaki dan pije sokove i čajeve, a neretko i mleko. Da bi se istuširao ili duže vreme proveo pod vodom, svaki dan mora da popije tabletu protiv alergije neposredno pre tuširanja. U slučaju da pokisne na kiši, neophodno je da odmah uzme antihistaminik koji će ublažiti alergiju kako ne bi došlo do anafilaktičkog šoka.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Continue Reading

Sudbine

Podla osveta ostavljene žene zbog sekretarice: POGLEDAJTE ŠTA IM JE SVE STAVLJALA U GARNIŠNE

Published

on

Podla osveta ostavljene žene zbog sekretarice: POGLEDAJTE ŠTA IM JE SVE STAVLJALA U GARNIŠNE

 

Decenijama je živela u naizgled idiličnom braku u kome su ona i muž dobili i dvoje djece. Nije bila zabrinta kada je njen suprug dobio novu sekretaricu koja je bila veoma lijepa i daleko mlađa od nje.

Posao je najviše okupirao njenog muža, a ona je već uveliko bila spremna da se nosi sa izazovima koje on sa sobom nosi. Mlada sekretarica bi pak bila vidno neljubazna kad bi se supruga vlasnika firme pojavila, ali ova gospođa je to pripisivala njenim godinama i neiskustvu, možda čak i ljubomori. Onome što je uslijedilo nije se nadala ni u snovima.

 

Njen muž je poslije nekoliko mjeseci rekao da se zaljubio u sekretaricu i ne samo da želi razvod, već i da mu uskoro bivša žena napusti kuću i to u roku od 3 dana.

Cijeli jedan dan nije bila u mogućnosti ni da počne da se pakuje, pogotovo jer je muž rekao da njegova nova djevojka prvo mora da dođe do kuće i da odluči šta njegova žena smije da ponese, a šta ne. Djeca su već bila na školovanju u inostranstvu, pa ga oni nisu pretjerano brinuli.

“Pošto sam cijeli jedan jedan dan preplakala i mislila da će mi srce prosto pući od tuge, slijedećeg dana sam riješila da mi posljednja 2 dana u kući budu nezaboravna, ali koliko meni, toliko i njima!

Tako je gospođa noć pred selidbu maksimalno iskoristila. Jela je škapme uz kavijar, pila najskuplje vino koje su planski ostavili za specijalne prilike i slušala muziku. Ona je u međuvremenu šetala po kući kako bi upila sve njene pojedinosti, ali i napunila ostatkom od škampa i morskih plodova svaku garnišnu za zavjese u svom uskoro bivšem domu.

Ova dama je išla od sobe do sobe i uspješno skidala garnišne puneći ih morskim plodovima i potom ih vraćala na mjesto sa svim zavjesama. Na to joj je otišlo najviše vremena, pa nije spakovala sve što je željela, ali nije žalila. Sutradan će se u njen dom koji je kućila zajedno sa njim useliti neka nova i jepša žena od nje.

Golupčići su uživali u svim blagodetima doma uključujući i đakuzi, bazen i vinski podrum. Ipak, nedjelju dana kasnije nepodnošljiv smrad počeo je da se širi cijelom kućom, a nova gazdarica nije bila blagonaklona prema tome. Kuća je očišćena od poda do plafona, ali smrad se i dalje širio. Baštovani i sobarice su počeli da daju otkaz. Par je bio suočen sa neminovnovšu da vilu daju na prodaju.

Kuća je besprijekorno izgledala, ali niko od kupaca nije bio previše inpresioniran budući da se smrad još iz dvorišta osjećao. Agenti za nekretnine su na kraju digli ruke od ponude.

Bivša gospođa se javila mužu sa kojim razvod još nije okončan i izrazila nostalgiju zbog prethodnog doma u kome je provela tolike godine, a koji se nažalost prodaje. Pitala je može li ona da otkupi kuću pošto joj je prirasla srcu, ali ispod tržišne cijene kako bi smanjila cijenu koju traži brakorazvodnom parnicom.

Njen bivši suprug kada je čuo odmah ju je uslovio da ugovor potpiše iste večeri da se ne bi predomislila. Tako je ova žena kupila vilu za 1/10 njene prave cene.

Njen bivši muž se sa svojom mladom djevojkom potrudio da joj ništa u njoj ne ostavi. Ponijeli su u novi dom sve, uključujući i garnišne. (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Continue Reading

SLUŠAJ RADIO

  1. RBSM RADIO

August 2022
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Popularno

Copyright © 2021 Radio Balkan Seher Mahala