ČESTO SANJAM POKOJNOG SUPRUGA! Goca Šaulić otvorila dušu o pevaču, priznala da joj je najviše ŽAO što Šaban OVO nije dočekao

Legendarni Šaban Šaulić tragično je izgubio život u februaru 2019. godine, a uspomene na njega će živeti večno.

Njegova supruga Gordana Šaulić ne miri se sa gubitkom supruga, a sada je progovorila o njemu sa tugom u glasu.

– Zbog Šabanove popularnostnaš život je oduvek bio transparentan, čak i više nego što smo mi to hteli, kod nas nema nikakvih tajni, naša porodica je to što jeste, četverac bez kormilara ali mi idemo dalje – rekla je najpre Goca, pa otkrila da joj se Šaban javlja u snovima.

– Često sanjam svog pokojnog supruga Šabana, ali to su sada neke intimne stvari koje ne bih volela da delim sa javnošću. Svako ko je nekoga izgubio ima tako neku noć kad mu se pojave svi ti ljudi koji su obeležili njegov život a Šaban i ja smo bili 40 godina zajedno i to je potpuno normalno – objasnila je ona, pa istakla koliko žali zbog toga što pevač nije stigo da upozna praunuku.

– Naš unuk Luka je dobio ćerku, žao mi je što Šaban nije dočekao da vidi svoju praunuku , ali kao da jeste jer ja je volim i za njega i za mene . Ona je jedna preslatka devojčica, liči i na mamu i na tatu, uskoro puni godinu dana i jako smo srećni zbog toga. Inače ona nije zahtevna, skoro je prohodala i pre nekoliko dana su stigli u Srbiju jer žive u Holandiji gde Luka igra fudbal. Radosti neke u životu idu, jer posle tuge dolazi nešto lepo – zaključila je ona.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin