ĆERKA ŽELJKA MITROVIĆA NOSI TORBU KOJA KOŠTA KAO POLOVAN AUTOMOBIL: Za ovaj model su se otimale i žene iz “Seks i grada”

Kristina Mitrović, prelepa naslednica Željka Mitrovića, gaji ljubav prema luksuzu, te sa zadovoljstvom posvećuje pažnju detaljima poput tašni, naočara, nakita i ekskluzivne garderobe, ali ne izostaju ni luksuzna putovanja.

Njenu modu eleganciju možemo da ispratimo na njenom Instagram profilu, gde s posebnim entuzijazmom ističe svoju strast prema skupocenim torbama. Trenutno, Kristina uživa u raskošnom odmoru na Sen Tropeu u društvu svog dečka milijardera, dok večeri provode u najprestižnijim restoranima.

Za najluksuznija mesta, neophodan je i odgovarajući dres kod, a mlada lepotica, kojoj ne manjka elegancije i stila, s lakoćom ga je ispoštovala.

Kristina Mitrović
foto: preentscreen/Instagram

Kristina je zablistala u žutom sakou i crvenom torbomkoja nosi etiketu čuvene Hermes Birkin 

torbe, najskuplje na svetu. Ovaj izuzetni model, toliko poželjan među ljubiteljkama mode, gotovo je nemoguće nabaviti, jer na nju se čeka nekoliko meseci.

Sa zvaničnog sajta posvećenog prodaji luksuznih brendova, saznajemo da je ovaj model trenutno rasprodat, a njegova cena od 8.500 dolara, odnosno otprilike 7.740 evra, predstavlja tek neznatan izdatak za one koji uživaju u raskoši.

Kristinina otmenost u modnom svetu uvek mami pažnju, a ona s gracioznošću i šarmom sjajno se snalazi u svetu raskoši i glamura.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/