ĆERKA NE ZNA DA JOJ JE MAJKA POGINULA Trudnu Moniku udario komšija, muž jedva govori od bola: Nije tačno da je na mestu preminula

0

Plan da porodica Isakov iz Novog Bečeja provede lep vikend na salašu, nekoliko kilometara od varoši na Tisi, zla igra sudbine osujetila je i u smrt odvela tridesetšestogodišnju Moniku koja je bila u sedmom mesecu trudnoće.

 

Nesrećna žena je stradala u saobraćajnoj nesreći i u smrt odvela i devojčicu koju je nosila.

– Pokušali su lekari u zrenjaninskoj bolnici da ih spasu, ali kad sam tamo stigao, uručili su mi samo kesu sa stvarima nastradale supruge – u suzama kaže Aleksandro Isakov, koga svi u Novom Bečeju oslovljavaju sa Aca.

 

Kaže da teško povređena jedanaestogodišnja ćerkica, kojoj je usled žestokog udara povređena lopatica, sada van životne opasnosti.

 

– Sirotica još ne zna da joj je majka mrtva. U bolnici stalno pita za nju i kaže jedva čeka da je vidi – ubacuje se u priču Katica Pakai, komšinica u Ulici čika Ljubina, u kojoj živi porodica Farkaš, roditelji pokojne Monike, Ester i Rudolf Farkaš.

 

U malenom kućerku muk i neverica. Nigde nikog u dvorištu i ispred kuće. Komšinica Katica, obzirom da je kućni prijatelj, telefonom je pričala sa roditeljima, ali oni jednostavno nisu imali snage da izađu iz kuće i bilo šta kažu.

 

Monika Isakov

Sin prošao sa lakšim povredama

 

Na salašu, nekoliko kilometara na putu ka selu Kumane, u pravcu Zrenjanina, Aleksandro u suzama sa trinaestogodišnjim sinom, koji je saobraćajku preživeo i prošao samo sa lakšim povredama i ogrebotinama.

 

– Dečak je u stresu. Pokušavam da sa najstarijim sinom, koji ima šesnaest godina i srednjoškolac je u Zrenjaninu, da mu skrenem misli, ne pričamo o tome šta se dogodilo – nastavlja Aleksandro Isakov.

 

Priča kako je prošle godine u dogovoru sa suprugom napustio posao u susednom Bečeju, podigao kredit i salaš uzeo u zakup na pet godina. Kupio je 40 ovaca i nameravao da stočarsku farmu još proširi.

 

“Imali smo planove, mnogo smo se voleli”

 

– Imali smo planove. Monika i ja smo se mnogo voleli, ja sam bio stalno ovde na salašu kod ovaca. Ona je svaki dan dolazila biciklom na struju. U subotu uveče, nakon dečjeg rođendana u Novom Bečeju, sa ćerkom i sinom, krenula je da mi donese večeru i da na salašu prespavamo i provedemo vikend – jecajući kaže nesrećni čovek.

 

Kaže da je je vozila bicikl na struju, bila je osvetljena i imala je fluorescentni prsluk.

 

– Vozila je u pravcu salaša, prema Kumanu, deca su bila ispred nje, a onda ju je od pozadi pokupio džip “mercedes” – kaže Aca, koji je nakon što je čuo vest o nesreći, dotrčao na lice mesta, ali je Hitna pomoć njegovu teško povređenu suprugu, već odvezla u zrenjaninski Urgentni centar.

 

“Deca su plakala, devojčica zapomagala”

 

– Radio sam na salašu, smrkavalo se, čekao sam ih i onda se pojavio čovek iz Novog Bečeja, koji je svojim automobilom dovezao sina i rekao mi da je suprugu udario džip poput tenka. Otrčao sam tamo, to je nekih kilometar i po od salaša, ali … – zajecao je Aleksandro. – Šta je sudbina. Moniku je pregazio komšija, živimo u Ulici Brigadira Ristića, gde M. M. zvani Tuta, drži drvaru. Nije tačno da je na mestu ostala mrtva. Kada sam sa kolima Hitne pomoći stigao do mesta nesreće, davala je znake života, deca su plakala, devojčica zapomagala.

 

Trudnu Moniku “mercedesom” udario komšija

 

Mladić u ulici u kojoj žive Monikini roditelji rekao je da mu je pokojna Monika bila strina.

 

 

Vest o nesreći saznao je od devojke i mladića koji su se zadesili Čika Ljubinoj ulici, kod vozila hitne pomoći, koja su tu intervenisala. Rekli su mu da su čuli da je, nekoliko minuta posle nesreće, vozač džipa razgovarao preko telefona. Navodno pričao je sa advokatom.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:               INSTAGRAMU                I               FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *