Ćerka jednog od nastradalih u KOMI: Detalji tragedije u Vojislava Ilića, jedna stvar i dalje MISTERIJA

Rođaci i prijatelji teško povređene žene su objasnili da je ona sa ocem i prijateljem krenula u prodavnicu

 

Zoran M. (67) i Biljerim Ć. (39) poginuli su, dok je Gordana M. (44), ćerka nastradalog Zorana, teško povređena u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu kada je “pežo” udario u banderu.

 

Stravična saobraćajna nesreća dogodila se u Ulici Vojislava Ilića na Medaku, a od siline udarca automobil se prepolovio na pola.

 

– Još uvek nije poznato ko je upravljao vozilom jer su putnici u njemu ispali. Pokrenuta je istraga kojom bi trebalo da bude utvrđeno ko je vozio automobil. Uzeti su otisci sa volana, ključa, menjača… – rekao je izvor upoznat sa slučajem.

 

Kako je objasnio automobil se kretao desnom trakom, u pravcu Ustaničke ulice, te je iz nepoznatog razloga izleteo s puta i udario u banderu električne rasvete.

 

Inače, prema nezvaničnim informacijama, teško povređena žena je u komi i lekari se bore za njen život. Rođaci i prijatelji teško povređene žene za medije su objasnili da je ona sa ocem i prijateljem krenula, navodno u prodavnicu.

 

– Mi još uvek ne znamo ko je bio za volanom “pežoa” u trenutku nesreće. Znamo da su Zoran i njegova ćerka Gordana s prijateljem krenuli u nabavku, da kupe potrepštine za kuću. Ne znamo šta se desilo, čekamo da nam policija javi šta se tačno dogodilo – rekla je za Kurir potresena rođaka i dodala da je svima teško zbog Zoranove smrti, a da im je sada preostalo da se mole za Gordanu.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin