ČEKALA SUĐENJE, pa ZAJAHALA DEČKA – 3 PUTA IMALI INTIMNE ODNOSE U HODNIKU! Obezbeđenje u šoku, kamere SVE snimile!

Mladi par koji je čak tri puta imao intimne odnose u hodniku suda, čekajući suđenje, kažnjen je merom društveno korisnog rada zbog tog prekršaja.

Neobični incident dogodio se u Australiji, u gradu Tuvumba, gde je Šamika Džuli Liding (19) bila zbog prekršaja. Dok je čekala da izađe pred sudiju, dečko Džejms Kvin (20) joj je pravio društvo u hodniku.

Kamere su zabeležile kako u čekaonici u hodniku sedi gomila ljudi, a Lidingova zadiže suknju i penje se u krilo svog dečka. Potom su počeli “strastveno da se ljube” i imali intimni odnos. Prema bizarnom izveštaju australijskih medija, “Lidingova je skakutala gore-dole po intimnom predelu svog dečka” sve dok ih nije opomenuo radnik obezbeđenja.

Ali čim se on odmakao, vratila mu se u krilo i nastavili su intimni odnos. Ponovo su opomenuti, opet su rekli da se izvinjavaju i da se neće ponoviti i zatim treći put stupili u “akciju”. Sve se odvijalo pred drugim ljudima koji su u hodniku čekali svoj red.

Šamika i Džejms su potom pobegli iz zgrade suda, ali su lako identifikovani uz pomoć snimaka zbog čega im je dva dana kasnije stigao poziv od policije. Oboje su priznali krivicu za neprikladno ponašanje na javnom mestu i rekli da nisu mogli da se uzdrže, kao i da incident nisu ranije isplanirali. Dobili su kaznu od po 60 sati društveno korisnog rada.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin