Čekaj, to je moja žena: MUŽA SLUČAJNO NAZVALA SUPRUGA DOK SE „KRESALA“ S LJUBAVNIKOM, A ON UKLJUČIO ZVUČNIK

0

Priča jednog muškarca koji je saznao da ga supruga vara, postala je viralna. Sve je počelo s pitanjem na društvenoj mreži Quora: “Kako ste saznali da vas žena vara?”

 

 

Muškarci su otkrili brojna iskustva, ali jedno od njih privuklo je najveću pažnju. “Ovo je najbrutalnije hvatanje na djelu koje sam u životu vidio i to lično”, započeo je jedan muškarac i ispričao iskustvo poznanika. Otkrio je da je njegov kolega dugo bio sumnjičav, smatrao je da ga žena vara, ali nikada nije imao dokaza za to. Uvjerio se tokom jednog potpuno običnog dana na poslu, kada je s kolegama napravio pauzu za obrok, piše Espreso.

 

.
“Ovo se nije dogodilo meni nego kolegi. Mjesecima je sumnjao da nešto nije u redu s načinom života njegove supruge, ali nikada nije imao dokaz. Sve nas je izluđivao na poslu pričama o njoj, neprestano nas je pitao za savjet, prepričavao svaku sitnicu. Onda smo jednog dana otišli do kuhinje kako bismo ručali, a njemu je zazvonio telefon. Viknuo je: ‘Čekaj, to je moja žena’. Lice mu se zacrvenilo čim je stavio telefon na uho.

 

Počeo je vrištati na nju preko telefona, dok smo mi uporno zapitkivali što nije u redu. Poludio je! Stavio je telefon na stol i uključio razglas. Njegova supruga ga je nazvala tokom spolnog odnosa”, ispričao je muškarac šokantnu priču.

 

 

“Mogli smo ih čuti kako stenju i stenju, neprestano, a moj kolega je izgledao kao da je izgubio razum. Očigledno su bili toliko bučni da ga nisu mogli ni čuti kako viče na njih preko telefona. Preznojio se, zgrabio telefon i otišao kući suočiti se s njom. To je najbrutalnije hvatanje na djelu koje sam ikada vidio i kojem sam bio svjedok”, napisao je muškarac, (RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:        INSTAGRAMU        I        FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *