ČAK NI DOKTORI NISU MOGLI OBJASNITI: Pogledajte šta su pronašli u tijelu 7-mjesečne bebe!

edna žena je svoju sedmomjesečnu djevojčicu zbog manjih oteklina koje su se pojavile na njenom tijelu odvela u bolnicu Honorio Delgado u gradu Arequipa, u južnom dijelu Perua.

Kada su je doktori pregledali, tačnije kada su napravili rendgenski snimak donjih ekstremiteta i grudnog koša ostali su šokirani.U tijelu malene djevojčice otkriveno je ni manje ni više nego šest igala za šivenje!

Nevjerovatna je bila i izjava majke koja je rekla da uopšte nije primijetila da beba ima neke bolove, ali da je svoju kćerku dovela na pregled nakon što je ona osjetila veće bolove i jako plakala.

Doktori se nisu izjasnili o tome kako su igle dospjele u tijelo djevojčice, a direktor bolnice rekao je novinarima da je slučaj neobično složen i da traže logično objašnjenje.

Osoblje bolnice je ostalo iznenađeno činjenicom da igle nisu napravile neko veće oštećenje vitalnih organa, a policija i tužilaštvo ispituju slučaj jer se sumnja na zlostavljanje djeteta.

Doktori su hirurškim putem izvadili igle iz tijela djevojčice i ona se ubrzo oporavila iako niko ne zna kakvo će ovo traumatično iskustvo ostaviti posljedice.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin