Čačanin na SVOM GROBU zatekao užasan prizor: Dao je bizaran oglas, evo od koga želi da pobegne

Do sada su Srbi svašta izdavali, od kuće, stanova, automobila i vikendica. Ali oglas jednog Čačanin, zbunio je mnoge.

Na prvi pogled činilo se kao šala, međutim na jednom zidu pronašao se i natpis “izdajem grobno mesto”, koji su prolaznici gledali u čudu. Iako je oglas na prvi pogled shvaćen pogrešno, vlasnik grobnog mesta Aleksandar otkrio je pravu priču oglasa.

– Ja sam imao dva grobna mesta, kada sam se razveo moja bišva supruga se odrekla njenog dela, pa sam želeo da to mesto poklonim rođacima svojim što sam i učinio, jer su sve dažbine plaćene unapred nekoliko godina, a meni nisu potrebna dva mesta jer sam sam. Iako je čačansko groblje postalo tesno, mnogi su to spojili sa nekakvim vidom pribavljenja materijalne koristi, a priča je svavim drugačija – kazao je za RINU, Aleksandar vlasnik dva grobna mesta.

Međutim, nakon što je poklonio jedno grobno mesto, nastao je novi problem. Bio je siguran da će počivati na čačanskom groblju i tako podigao sebi nadgrobnu ploču, ali preko noći huligani su sve to uništili:

– Još sam živ i plaćam dažbine za udržavanje grobnog mesta, do sada sam izdvojio preko 300 hiljada dinara, i šta sam dočekao da grupa pijanaca ili huligana, ploču koju sam podigao i skupo platio, unište i da se ne zna ko je, a preduzeće koje je zaduženo za održavanje i čuvanje se od toga ograđuje a sve uredno naplaćuju. Razočaran sam i jedino što mi preostaje da dignem ruke od svega i sebi obezdedim grobno mesto u Dragačevu gde je nepristupačno za hiligane i pijanice i gde ću moći sa mirom počivati.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin