Čačanin (21) ZAKLAO oca, majku i dedu: Sutra počinje SUĐENJE Iliji Glišoviću za trostruko ubistvo

Suđenje Čačaninu Iliji Glišoviću (21), koji je ove godine u aprilu počinio trostruko ubistvo u svojoj porodičnoj kući u čačanskom naselju Kulinovci, zaklavši nožem svog oca Milana (57), majku Slađanu (49) i dedu Sretena (87), počeće sutra pred Višim sudom u Čačku.

Optužnim predlogom Glišoviću se na teret stavlja da je počinio krivično delo teško trostruko ubistvo.

Ilija je nakon hapšenja, posle kraćeg vremena provedenog u istražnom zatvoru u Čačku, prebačen u u Specijalnu bolnicu Centralnog zatvora u Beogradu, gde je pod nadzorom lekara, a do sada je urađeno više od 10 stručnih veštačenja.

– Od aprila do danas obavljeno je više od deset veštačenja počev od DNK analiza, bioloških veštačenja, pa do analize tragova. Ispitani su i svedoci. Zasad je na snazi predlog mere lečenja u zatvorenoj zdravstvenoj ustanovi, pri Centralnom zatvoru – kazao je Radisav Vesović, Glišovićev branilac po službenoj dužnosti.

Na današnjem pripremnom ročištu, na kojem će prisustvovati i okrivljeni Glišović, biće predočeni dokazi.

– Više puta sam ga posetio i razgovarao sa njim. Zbog njegovog zdravstvenog stanja teško je reći kako će se on uopšte izjasniti po pitanju krivice. NJegovi odgovori su konfuzni, ima brojne rupe u pamćenju, a raspoloženje varira od faze do faze. NJegovi odgovori, kao i stanje u kojem se nalazi, upravo su onakvi kako su veštaci opisali u svojim izveštajima – rekao je Vesović.

Postupak pred Višim sudom u Čačku će voditi sudija Saša Mitrović, a tužilac je Anka Bradić ispred Višeg javnog tužilaštva.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin