Burna SVAĐA na estradi: Vesna provukla da je Era gej, Ojdanić joj nije ostao dužan

Ojdanić odbranio svoju muškost

 

Pevačica i estradni filozof Vesna Vukelić Vendi ponovo je uspela da šokira domaću javnost kada je kratko, ali bez zadrške prokomentarisala svog starijeg kolegu i prijatelja Eru Ojdanića. Folk pevačica je rekla da sebe i Ojdanića vidi na zajedničkom nastupu u gej klubu i naglasila da kod njega primećuje afinitete ka istom polu.

 

– Nešto se šuška da je Era latentni gej. Pritom je počeo s godinama da nosi neke helanke, lastiše, naginje mi, iako nije to još postao, da je na putu da postane homoseksualac. Vidim da nije gadljiv na novac i voli da bude pionir u svemu i svačemu. Ne bih se iznenadila da se oproba u muškoj varijanti. Kaže da su mu žene dosadile – šokirala je Vendi izjavom o kolegi.

 

Ojdanić koji ne propušta priliku da naglasi da je otrov za ženski pol oglasio se za Alo!, odgovorio Vukelićevoj i pokušao da odbrani svoju muškost.

 

– Prvo, ja ne nosim ni gaće, a kamoli helanke – kao iz topa je rekao Era i nastavio:

 

– Nosim uske farmerke, a tanke su mi noge pa joj se možda učinilo da su helanke. Vendi predlažem da proveri vid i promeni dioptriju jer nije ona to dobro videla. Drugo, ne znam šta joj bi da kaže tako nešto kada me na nastupima ona brani od nasrtljivih žena i svima priča da me ostave na miru jer sam zauzet. Čudna mi je ova izjava, pa se pitam da joj se nije nešto desilo i da nije, ne daj bože, zglajznula sa šina – pita se Era.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin