Brže se razišli, nego što su se vjenčali: RAZVELA SE 3 MINUTE POSLIJE UDAJE JER JE SUPRUG NAZVAO “GLUPAČO”

Brže se razišli, nego što su se vjenčali: RAZVELA SE 3 MINUTE POSLIJE UDAJE JER JE SUPRUG NAZVAO “GLUPAČO”

 

Nisu samo holivudske zvijezde poznate po vezama koje su trajale po samo nekoliko sati ili dana nakon stupanja pred matičare, jedan par iz Kuvajta drži rekord kada je u pitanju najkraći brak.

Mnogi ljudi, kako konstatuje portal Republika, kada stupaju u brak, pitaju se koliko li će dugo on trajati i da li će zaista i u praksi podrazumijevati frazu „u dobru i u zlu“, i to doživotno. Za razliku od pojedinih sretnika koji zaista ostare zajedno, postoji i veliki broj onih drugih čiji se bračni život prerano završi.

 

Vjerovali ili, zvanično je zabilježen i najkraći brak u istoriji, a on je navodno trajao svega tri minuta. Brak dvoje mladenaca postao je najkraći u istoriji Kuvajta, a možda i najkraći ikada u svijetu. Šta se dogodilo pa je sve završeno i prije nego je počelo?

 

Navodno se mlada slučajno spotakla na izlazu iz crkve. Suprug, sa kojim ona samo što je sklopila brak, nasmijao se zbog toga što joj se dogodilo i pred svima ju je nazvao ‘glupačom’.

 

Žena se naljutila i zatražila od matičara da momentalno raskine njihov brak. Mnogi su joj sugerisali da je bila u pravu kada je poništila brak jer, ako se suprug tako ponaša na početku braka, vjerovatno je neće poštovati ni u narednim godinama. Incident je izazvao talas saosjećanja prema ženi na društvenim mrežama.

 

I svjetske zvijezde su poznate po brojnim ljubavnim vezama koje nerijetko završavaju brakovima. Osim toga, i razvodi su i više nego česti, a titulu najkraćeg braka drži pjevačica Britni Spirs (40) I i Džejson Aleksander (39) sa svega 56 sati ljubavi prije razvoda.

 

Brak glumca Edija Marfija i Trejsi Edmonds trajao je nešto duže, ukupno dvije nedjelje. Trejsi je odlučila da odustane od braka navodno jer je on drastično promijenio ponašanje. Iako je brak bio legalan, ipak nije prihvaćen u SAD. (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin