Brutalna tuča maloletnika u Novom Pazaru: Prolaznici sve posmatrali, niko nije zaštitio napadnutog dečaka (VIDEO)

Nakon incidenta vinovnici tuče su se razbežali, a ceo slučaj je prijavljen policiji

 

 

U centru Novog Pazara došlo je do žestoke tuče maloletnika naočigled prolaznika. Snimci ovog događaja snimljeni sigurnosnom kamerom sa obližnjeg objekta pojavili su se u javnosti.

 

– Jasno se vidi kako grupa dečaka sa školskim rančevima na leđima prilazi drugom dečaku. Nakon kraćeg razgovora kreću da ga tuku, a napadnuti dečak je pružio otpor i došlo je do opšte makljaže – kažu za RINU novinari redakcije indeksonline.rs koji su prvi na svojoj instagram stranici objavili jeziv snimak nasilja.

Tokom tuče do koje je došlo u ulici Stevana Nemanje, zavađeni dečaci su u jednom trenutku izleteli pred automobile koji su prolazili ulicom.

 

 

Ono što je poražavajuće jeste činjenica da niko od vozača nije stao i izašao da razdvoji mladiće. Nakon blagog kočenja jer su im se našli ispred vozila, samo su ih zaobišli i nastavili svoj put, dodaju naši sagovornici.

 

Nakon incidenta vinovnici tuče su se razbežali, a ceo slučaj je prijavljen policiji.

 

Incident se dogodio ispred prostorija SDP-a u ulici Stevana Nemanje gde se odvija pripremna nastava za upis u srednju školu. Naime, nakon završetka nastave, mladić je izašao ispred ulaza gde ga je sačekala grupa dečaka, među kojima je napadnuti dečak kasnije u policiji prepoznao samo jedno lice.

 

On je u policiji izjavio da su mu napadači prišli i upitali da li poznaje osobu pod određenim imenom. Kada je mladić potvrdio da poznaje tu osobu, jedan od napadača, identifikovan kao D. G., pokušao je da ga udari. Mladić se uspeo izmaknuti, ali je tada više lica fizički nasrnulo na njega, zadajući mu udarce po glavi i telu. U pokušaju da se odbrani, mladić je pretrpeo više povreda.

 

Policija je obaveštena o incidentu i trenutno radi na identifikaciji napadača i utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja.

 

Kako je potvrđeno za indeksonline.rs, obavljeni su razgovori sa svim počiniocima incidenta.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:      INSTAGRAMU       I      FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin