Brutalan SNIMAK rušenja kula 11. septembra: Novinara decenijama PROGANJAO prizor (VIDEO)

Potresni snimci koje je snimila ekipa za vesti pokazuju da kule bliznakinje počinju da se ruše nakon terorističkog napada 11. septembra.

NJ Burket iz Ej-Bi-Sija je bio na licu mesta i izveštavao je odmah ispod Svetskog trgovinskog centra ubrzo nakon što je prvi avion udario i Južna kula je počela da se ruši, što je njega i njegovog kamermana poslalo u bekstvo.

Govoreći o prošlogodišnjem incidentu, Burkett je za ABC rekao: „Veoma je teško gledati snimak, veoma je teško čuti moj glas na tom snimku, jer da su stvari otišle na drugu stranu to bi bilo poslednjih 20 sekundi mog života. .”

Dalje je govorio o dubokom uticaju koji je taj trenutak imao na njega.

– Proveo sam poslednje dve decenije bežeći od 11. septembra, a moj način da se nosim sa posttraumatskim stresom bio je da se ulijem u svoj posao, rekao je on.

– Ove godine sam odlučio da moram da pričam o tome, da moram da se suočim sa tim i da započnem proces suočavanja sa tim i pomirenja sa tim.

Snimak je nedavno podeljen na Redditu, gde su korisnici ostali užasnuti onim što su videli.

Jedan je napisao: „Možete čuti apsolutni strah u njegovom glasu kada dođe do ’ogromne eksplozije, kiše ruševina na sve nas… Moramo da idemo odavde‘.

Drugi je rekao: „Možda to jednostavno ostane neizrečeno, ali moj najjači osećaj tog dana bio je jednostavno da nisam znao da li je gotovo ili samo vidimo početak nečega. Prošlo je najmanje nekoliko dana pre nego što je taj osećaj počeo da nestaje.”

Dok je treći prokomentarisao: „Još uvek mi je teško da zamislim šta se desilo tog dana. Toliko ljudi umire strašnom smrću – jednostavno jebeno užasno.”

Prošla je 21 godina od stravičnog napada na Njujork u kojem je poginulo skoro 3.000 ljudi.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin