Britni Spirs se juče UDALA: Na svadbu pokušao da uđe njen BIVŠI muž, intervenisala i policija

Popularna pevačica Britni Spirs i njen verenik Sem Ašgari venčali su se juče, a navodnop je venčanje prekinuto kada se pojavio bivši muž pevačice i pokušao da uđe na slavlje.

Prema pisanju TMZ-a, Aleksandar je prenosio svoj pokušaj uživo na Instagramu dok je prilazio obezbeđenju, rekavši da ga je pevačica pozvala.

Aleksander je takođe rekao da je Spirs bila njegova „prva i jedina žena“ i da je planirao da upadne na njeno venčanje. On je uživo prenosio sve svoje radnje, dok nije nekako uspeo da dođe Britnine kuće i svadbenog šatora. Tada je, kako piše portal, došlo do „fizičke borbe“ i policija je pozvana na lice mesta.

Кako prenosi Variety, Aleksandar je uhapšen na licu mesta kada je policija otkrila da on ne sme da prelazi granice svog okruga. Prethodno je uhapšen u Frenklinu u Tenesiju zbog ugrožavanja uhođenja.

Foto: Instagram/Printscreen/samasghari

Advokat Britni Spirs, Metju Rozengart, kaže za TMZ da je “apsolutno besan” što je Džejson pokušao da upropasti venčanje i dodao da Aleksandera treba zatvoriti.

Rozengart je za TMZ rekao da je Britni bezbedna.

– Ja lično radim sa šerifovim odeljenjem da obezbedim da gospodin Aleksander bude gonjen u najvećoj meri zakona.

Aleksander je Britnin prijatelj iz detinjstva; venčali su se 2004. godine, ali je zajednica poništena 55 sati kasnije.

On je dao javnu podršku Britni tokom pokreta #FreeBritney – prisustvovao je skupu ispred zgrade suda u Los Anđelesu u avgustu 2020. i rekao  da su on i Britni nedavno komunicirali.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)