BRENIN SIN RASKINUO SA SANDROM, PA UTJEHU NAŠAO U OVOJ PJEVAČICI?!

Posljednjih dana spekuliše se da je mlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, uplovio u ljubavnu romansu sa pjevačicom Lenom Čolak nakon što je raskinuo dugogodišnju vezu sa Sandrom Miljaković.

 

Naime, riječ je o pop pjevačici Leni Čolak, koja je starija od njega tri godine. Lenino primarno zanimanje je pjevanje i redovno nastupa u klubovima i privatnim proslavama.

 

Nju ne prate skandali, a u svijetu šoubiznisa važi za normalnu i dobru djevojku koja ima velike ciljeve i kriterijume, kako privatno, tako i poslovno.

 

Lena je iz Majdanpeka, a dugo živi u Beogradu. Završila je Učiteljski fakultet, a u slobodno vrijeme piše i komponuje pjesme i svira gitaru. Ranije se takmičila u muzičkom šou programu „Zvezde Granda“, što joj je pomoglo da se lansira dalje u svijet muzike.

 

Trenutno ima ugovor sa švajcarskom produkcijom „Triple M“, u čijem timu su Elma Sinanović, Darko Lazić, Marko Milivojev Mili, Andreana Čekić, Sloba Vasić, Anid Ćušić, Nucci, Vojaž, Mile Kitić, Monika Ivkić i drugi.

 

Nedavno je priredila glamuroznu promociju nove pjesme „Vodimo ljubav“ na kojoj su je podržali brojni pjevači i glumci.

 

„Nisam skandalozna ličnosti i ne volim da se vezujem za skandale. Volim da se piše kad uradim neku dobru, humanu i lijepu stvar. Što se tiče skandala, mislim da to može svako, a ovo što ja radim i ne može baš svako“, kazala je ona Držim se sa glumcima jer smo sličnog senzibiliteta.

 

Dosta mojih prijatelja se bavi glumom. U mom prethodnom spotu za pjesmu „Majko“ glumili su Milica Milša i Vladan Savić.

 

Bili su mi roditelji u spotu (smijeh). Zaista je bila lijepa saradnja i ostali smo u kontaktu. Jako su mi dragi jer su bili dio projekta koji sam obožabala. Nemam neko mišljenje o estradi. Mislim,

 

OK. Različitih ljudi ima, ali u svakoj sveri i svakom poslu postoje kvalitetni i dobro ljudi. Ja sam neko ko se trudi da iz svih tih svera izvučem ljude koji mi prijaju“, rekla je između ostalog pjevačica nedavno za Nova.rs.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin