BRENA MI NIJE SVEKRVA: Aleksandra Prijović sama finansira karijeru

BRENA MI NIJE SVEKRVA: Aleksandra Prijović sama finansira karijeru

Nerijetko se pirča da je uspjela zahvaljujući Živojinovićima

 

 

PJevačica Aleksandra Prijović i Lepa Brena oduvIJek su imale sjajan odnos, ali u posljednje vrIjeme javnost špekuliše kako se sada slažu.

 

Aleksandra ne voli često da govori o privatnom životu, ali je ispričala da joj kolegice ne praštaju što se udala za Filipa Živojinovića. Takođe, nerijetko joj pripisuju da je je svoju karijeru digla na viši nivo zahvaljujući Breni i Filipu.

 

 

-Kolegicama je mnogo veći problem moj brak nego karijera. Mislim da bi sve uspJehe mogle da mi oproste i pređu preko njih, ali što sam se udala za njega, to nikako.

 

Nekad ispada da bez Filipa i Brene ne bih ni uspJela. Akcenat je uvIJek na njemu, bez obzira na to što sve pJesme i spotove sama finansiram-rekla je Aleksandra Prijović.Ona je zatim odlučila da razjasni neke stvari, pa je otkrila da njena svekrva nije Lepa Brena.

 

-Moram, prije svega, da kažem da meni nije svekrva Lepa Brena nego Filipova majka Zorica. Brena je jedna divna žena koja brine o porodici i mnogo je dobar čovjek-zaključila je Aleksandra i istakla da sa Brenom i Bobom ima divan odnos.(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE