Connect with us

Ludi Svijet

BLESAVO PA ŽIVI: Vuku kamione ZUBIMA i TO NIJE SVE! Čejakte da VIDITE OVO!!! (VIDEO)

Published

on

Iranski brat i sestra, Purja i Fezeh Sarlak godinama se trude da obore sve rekorde u vuči kamiona u dalj – zubima! Ovo dvoje su fascinirali okupljene gledaoce svojim podvizima snage, pod vrućim suncem njihovog rodnog grada, Ahvaza…Stariji od ovo dvoje, Purja, ima 27 godina, i neuobičajenu snagu svojih zuba je otkrio još kao tinejdžer.

“Jednog dana, video sam strongmena u našem susedstvu. Izvodio je standardnu predstavu, poput vuče teških stvari, ili automobila. On je otkrio moj talenat, i ja sam mogao da povučem vozilo marke Isuzu, kada sam imao samo 10 godina”, objasnio je.

Bivši zaluđenik za borilačke sportove, fiks-idejom o vuči kamiona zarazio je i svoju mlađu sestru Feze, koja ima samo 20 godina.

“Iako sam u početku bio protiv toga, Faezeh je insistirala da i ona trenira. Sa 14 godina je pomerila vozilo težine od 2 tone. Uz moju podršku, i puno truda, sa samo 16 godina, ona je povukla 3 vozila odjednom, u daljinu od 23 metra, i to zubima” ponosno govori Purja o svojoj sestri.

>Ovaj uzbudljivi hobi ih košta dosta na planu fizičkog zdravlja. Pourya je imao brojne zdravstvene probleme povezane sa svojom strašću prema vuči kamiona. “Do sada sam operisao dva zuba i vilicu. Slomio sam ih par puta. Takođe, ovaj sport vrši veliki pritisak na kičmene pršljenove” objasnio je Purja.

Brat i sestra tvrde da su srušili sve svetske rekorde u ovoj disciplini, ali zbog nedostatka sponzora i novca, još uvek nisu mogli da plate takse Ginisovoj knjizi rekorda, te njihovi podvizi ne mogu da budu zabeleženi.

Uz svakodnevne mukotrpne treninge i vežbe kondicije, planiraju da jednog dana vuku brod ili avion, pod uslovom da nađu odgovarajućeg sponzora i podršku.

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Ludi Svijet

Mužu poslala g*lišavu sliku iz hotela, On se zacrvenio od str*sti, A NAKON TOGA, Je zažalila ŠTO SE RODILA

Published

on

Došla su moderna vremena i velika popularnost mobilnih telefona, ponekad je to dobro a nekada i nije. Ako ste u dugoj emotivnoj vezi tada vas telefon može dovesti do velikih problema i komplikacija ako samo pritisnete tipku send, prije nego što dobro pogledate sliku.

Morate imati veliko povjerenje u osobu kojoj šaljete sliku i ne smijete biti naivni jer neko može zloup*trijebiti. Nekada muškarci mogu pokazati vašu fotografiju svojim prijateljima da se pohvale a ako slučajno prekine s vama može vas početi ucj*njivati sa takvim sadržajima.

Ako već napravite fotografiju dobro pogledajte imali kakvih detalja oko vas, da vas ne otkrije jer na njoj se može vidjeti da niste toliki anđeo. Jedna žena je bila na poslovnom putu i suprugu poslala sliku za laku noć, međutim nije računala je na slici bio par muških cipela . Kada je muž vidio sve mu je bilo jasno , odmah je uslijedio razvod braka.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

 

Continue Reading

Ludi Svijet

BLIZANKINJE DIJELE SVE, PA I DEČKA: KAD VIDITE KAKO ON IZGLEDA ZABEZEKNUT ĆETE SE, DONIJELE SU JEZIVU ODLUKU! (VIDEO)

Published

on

Blizanci su pravo čudo prirode i svi oni imaju posebnu vezu i odnos. Međutim, ove blizankinje su toliko povezane da bukvalno sve rade zajedno, kada kažemo da dijele sve stvarno to i mislimo- zajednički im je čak i dečko.

Ove bliznakinje DIJELE ISTOG MOMKA! Sada žele da urade nešto JOŠ ...

Njihovo ime je Ana i Lusi Desink i one su jednojajčane blizankinje. One izgledaju isto, kupuju iste stvari pa čak rade i iste plastične operacije. Sve dijele pa čak i dečka s kojim su odlučile zatrudniti u isto vrijeme. Ana i Lusi su dečku Benu na početku rekle da ako mu se sviđaju- morat će biti u vezi sa obja. On je to prihvatio i sada žive u kući i svi spavaju zajedno u bračnom krevetu.

Odlučile su se i podvrgnuti vještačkoj oplodnji kako bi u isto vrijeme zatrudnile i potrudit će se da se porode u isto vrijeme. Pogledajte njihov intervju:

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

 

Continue Reading

Ludi Svijet

Jeziv običaj – SNAHOĆENJE! Svekar mora da sp*va sa snajom, sin gleda…

Published

on

U svijetu postoji mnoštvo bizarnih običaja koji nas zgr*žavaju. Jedan takav postojao je u Srbiji, a mnogi kažu da se još uvijek održavaju u ruralnim područjima Srbije.

Evo o čemu se radi…

NEČISTA KRV: Zašto svekar mora da spava sa snajom u Srbiji ...

Riječ je o običaju životnog snimanja koji je opisan u knjizi Borislava Stankovića „Nečista krv“. Snah*ćenje predstavlja običaj u kojem otac ima pristojnu curu za svog sina koji je često mnogo mlađi od njegovih supruga.

Svekar sp*va sa snahom dok sin ne postane pravi muškarac, a onda dobije svoju suprugu. Kada on ostari i dobije sina on će služiti istu stvar kao što je i njen otac uradio.

Ovaj običaj trajao je od 1878. godine do početka 20. vijeka, ali neki smatraju da još uvijek postoje u nekim dijelovima Srbije.

Šta kažete na ovo?

Tjera na p0vraćanje: Kod njih je 0bičaj da svekar mora spavati sa ...

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Continue Reading

SLUŠAJ RADIO

  1. RBSM RADIO

Prati nas na Facebook

Popularno

Copyright © 2021 Radio Balkan Seher Mahala

error: Content is protected !!