BRANKU SNAJKA UVREDILA PRED SINOM, ZABRANILA JOJ 1 STVAR:

Blanca se nađe u neugodnoj situaciji, a očajna Blanca iz prve ruke svjedoči kako mržnja može razdvojiti obitelj. “Kada su unuci došli na svijet, sada imaju deset, odnosno pet godina, nismo smjeli biti sami s njima. Smjeli smo ih samo viđati i bila pod nadzorom snahe.”

 

Kasnije je uvjetovala da djecu možemo viđati jednom mjesečno po želji. Na kraju je odlučila kojeg dana u mjesecu – napisala je Blanca, nesretna majka, baka i svekrva.

Ne dolazi nam više

“Ona više ne dolazi kod nas jer sam ih, kao i uvijek, dočekala s nečim što joj nije odgovaralo. Sada uopće ne dolazi, ali mora dobivati ​​izvještaje od sina, uključujući sve posjete kada dolazi s djecom pojedinosti. Nakon toga bih redovno dobivala upozorenje o tome što sam pogriješila, također preko sina”, nastavila je.

 

“Ja sam kriva, iako nisam kriva jer uvijek moram naučiti lekciju. Naš sin sve rjeđe dolazi s djecom i nikako ne sam. Kad se odmori, suprug i ja odlazili smo kod njega raditi i popiti kavu s njim, sada više ni to ne možemo”, opisala je gospođa Blanca.

 

Šogorica zabranjuje sinu viđanje roditelja, a nezadovoljna majka otkriva detalje njihovog odnosa.

 

 

Broj telefona promijenjen

Umirovljenica se svaki dan pita čime je zaslužila ovaj život. “Do zadnjeg dana života moje majke i majke moga muža ja sam se brinula o njima i nitko za mene nije mario niti će ikada, sve mi je tako izgledalo. Moj sin nije smio imati ni privatni mobitel, tj. , nije nam dopušteno koristiti ga da ga nazovemo. Moram da koristim službeni broj da ga nazovem, a mi to ne možemo znati.”

 

“Ovako je tužan moj život. Samo molim Boga da ih obrati i da nikada ne dožive moju bol i patnju. Hagioterapija mi pomaže da se smirim i prihvatim ovaj život”, napisala je.(RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:          INSTAGRAMU          I        FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)