BRADATA ŽENA se transformisala: SRAMILA SE SINA I MUŽA, nisu hteli da gledaju u nju, A SADA… VAUU (FOTO)

Na internetu imamo prilike vidjeti i čuti zaista sve i svašta, od zanimljivosti i poučnih stvari, pa tako do smiješnih, čudnih pa čak i bizarnih stvari. Međutim, iako se na prvu ova priča koju danas donosimo čini bizarnom i vjerojatno se većina nas čudi ovoj jadnoj ženi, zapravo nismo ni svjesni koliko su ovakve situacije česte.

Naime, to što ne vidite problem na nekome ne znači da ga nema, nego može dobro da ga sakrije. Vrlo je tužno da čak i u modernom svijetu imamo još uvijek ovakve situacije gdje žene misle da se hormonski poremećaji ne mogu liječiti.

 

 

Naime, ova žena susrela se upravo sa velikim problemom još i prije nego je ostala trudna, jer je imala određene ginekološke probleme, koji su se samo pogoršali nakon poroda, a onda je krenula njena kalvarija. Naime, Svetlana Savćenkova ima samo 33 godinem a već godinama ima ovaj problem, koji se sada samo pogoršao.

Naime, njoj raste prava muška brada koja joj uzrokuje velike probleme. Kako kaže, muž je više ne želi ni poljubiti a boji se da će ostati bez njega. Kaže kako u kući stalno nosi masku da je me bi morali gledati ukućani, a isto tako smatra kako je njen brak već na klimavim nogama.

 

 

Išla je doktorima koji su joj govorili da se tu ne može ništa uraditi, što apsolutno nije tačno. Naime, nju je muž na kraju prijavio na emisiju kako bi joj pomogli da se riješi ovog problema i da napokon izgleda onako kako želi.

Iako je mučila muku sa policističnim jajnicima i prije trudnoće, stanje se pogoršalo otkako se porodila. Počela je da krije lice još prije 12 godina kada se i udala.

– Ne mogu da radim, ali ni da komuniciram normalno sa svojim djetetom – požalila se kroz plač – Ne dozvoljavam mu da mi dodiruje lice. Odnos sa suprugom mi je nikad gori. Ne želi ni da me poljubi. Svake godine je sve gore. Plašim se da će mi se porodica raspasti.

Serija tretmana koje je prethodnih godina pokušavala nisu ostavili nikakav uticaj na njeno lice. Naprotiv, stanje se samo pogoršavalo, a doktori su joj rekli da se navikne da živi sa bradom.

Suprug je bio taj koji ju je natjerao da na televiziji progovori o tome, te pristane na tretman jednog od najboljih ljekara u Rusiji.

Nakon što je stavljena pod nadzor medicinskog tima, godinu dana je išla na laserske tretmane, a usput je izgubila i više od 15 kilograma. Postepenom regulacijom hormona uslijed dijete, ali i laserskih tretmana dlačice su potpuno nestale!

 

0-pay-bearded-woman-svetlana-savchenkova-17-recovered-east2west-news

– Toliko sam sretna! Ne moram da se budim prije svoje prodice da bih brijala lice. Ne plašim se ni da ću izgubiti supruga. Napolju hodam slobodno, nakon više od deset godina skrivanja lica! Sretna sam i moj sin to vidi!

Hirzutizam (pojačana maljavost) izaziva neželjni rast dlačica kod muškaraca i kod žena, a proizilazi iz viška muških hormona koji nastaju od endokrine neuravnoteženosti.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)