Bračni partneri iz Zenice se razveli kada su shvatili da se dopisuju preko lažnih profila: ON BIO “PRINC RADOSTI”, A ONA “SLATKICA”

Bračni partneri iz Zenice se razveli kada su shvatili da se dopisuju preko lažnih profila: ON BIO “PRINC RADOSTI”, A ONA “SLATKICA”

 

 

Na društvenoj mreži Instagram, na stranici koja ima preko 10 miliona pratitelja “meme.ig“, objavljena je ljubavna priča iz 2007. godine u kojoj su učestvovali supružnici iz Zenice. Objava je za manje od 13 sati skupila više od 150.000 lajkova.

Kako pišu, tada 32-godišnji Adnan i Sana Klarić (27) iz Zenice razveli su se nakon što su otkrili da se preko lažnih profila dopisuju jedno s drugim.

Naime, Adnanov nadimak je bio “Princ radosti”, a Sanin “Slatkica” te su jedno drugom otkrili kakve bračne probleme imaju, a mislili su da su pronašli partnera s kojim će provesti ostatak života.
Kada su na kraju otkrili jedno drugom svoja prava imena, shvatili su da se međusobno dopisuju i osjetili se prevarenim.

Vjerodostojnost priče nikada nije potvrđena, ali su mediji te 2007. pisali o njima. Sana je tada za medije rekla da se osjećala izdanom i povrijeđenom.

“Odjednom sam bila zaljubljena. Bilo je prekrasno, mislila sam da sam napokon pronašla nekoga ko me razumije, a nalazi se u istoj situaciji, odnosno zaglavio je u lošem braku kao i ja – ispričala je tada Sana, dok je Adnan rekao da nije mogao vjerovati ko se krije iza “Slatkice”.

“Još mi je uvijek teško vjerovati da Slatkica, koja mi je izgovorila toliko prekrasnih stvari i razumjela me, zapravo je žena s kojom sam oženjen i nije mi godinama rekla ni jednu lijepu riječ – objasnio je on.

Kada su saznali za ovu “prevaru”, više nije bilo povratka. Sana i Adnan pokrenuli su razvod braka međusobno se optužujući za nevjeru. (RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin