Bože, što mene: KRUPAN GRAD RAZBIO MU GLAVU

Bože, što mene: KRUPAN GRAD RAZBIO MU GLAVU

 

Grad koji je u subotu tukao po regiji nanio je veliku štetu usjevima i materijalnim dobrima, oštetio je automobile, ubijao je ptice u letu, a jednom starijem čovjeku u okolini Čačka je razbio glavu.

Sve se desilo u selu Grivska kod Arilja juče posle podne.Muškarac je bio u svom malinjaku kada je krenulo nevrijeme. Koliko ga je jako udario,jednom tarijem muškarcu je na glavi počela da teče krv.

„Padao je grad veličine tniskih loptica. Ovo u svom životu nisam zapamtio a ni čuo da je grad nekom azbio glavu – kaže ovaj čovjek i dodaje da su jedva tri ledenice mogle stati u rku. A kada udari, i tamo gdje udari, kao da ga je neko ogodio kamnom ili čekićem.

„Pomuislio sam, Bože, što mene. Nisam toliko griješan – dodaje.

Još jedna posljedica nevremena zbilježena je u mjestu Severovo. Stradao je 49-godišnji Mirko Ivanović. On će ovo nevrijeme pamtiti po prelomu ruke. Požurio je da prekrije svoje volzilo, koje je bilo udaljeno od kuće petnaestak metara.

“Glavu sam zaštitio rukama. Trčeći ka kolima samo sam osjetio udarac u desnu ruku i snažan bol u njoj. Dok sam stigao do auta prednje i zadnje vjetrobransko staklo već su bili polupani. Ušao sam u vozilo i prevezao ga u zatvoreno, pritom nisam mogao da se služim desnicom. Padalo je sve jače i jače, otprilike oko dva minuta, kao da ga je neko ispaljivao grad iz artiljerijskog oružja. Pucalo je na sve strane –kazuje Ivanković kojem je ledenica bukvalno slomila ruku. (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE