Bosanka i Hrvatica u ZVEZDAMA GRANDA napravile HAOS: “Treba da se volimo kao da ništa nije bilo” (VIDEO)

Bosanka i Hrvatica u ZVEZDAMA GRANDA napravile HAOS: “Treba da se volimo kao da ništa nije bilo” (VIDEO)

Dve atraktivne takmičarke Antonija Čerkez iz Širokog Brijega (BiH) i Matea Matković iz Đakova (Hrvatska) svojim muzičkim repertoarom u “Zvezdama Granda” ove subote unele su dašak nostalgije.

 

Pesma “Moja Hercegovina” koju je donela Bosanka i dalmatinski splet kojim se predstavila Hrvatica zaorio se studijom u Beogradu i izazvao lavinu emocija i sete na srećne dane stare Jugoslavije.

 

Ujedinjeni kao nekad, svi članovi žirija njihali su se u ritmu starih hitova i tražili bis, a kao nagrada stigla je Popovićeva odluka – obe takmičarke su se direktno plasirale u peti krug.

 

Za Grand online ove mlade devojke sumirale su utiske i odmah se požalile.

 

 

– Meni se svo grlo osušilo od reflektora i svega – rekla je uzbuđeno Antonija nakon duela, a zatim od radosti poljubila svoju “protivnicu”.

 

– Rasturila je – dodala je Matea koja takođe nije mogla da sakrije uzbuđenje zbog direktnog prolaska.

 

Kažu da su znale da će odabir pesama iz njihovog kraja biti pun pogodak, budući da ih do sad niko nije izvodio u takmičenju, ali nisu mogle ni da sanjaju da će većinu naježiti i izazvati nostalgiju.

 

– Nisam očekivala takvu reakciju od žirija, ali za Bosanca sam znala. Iskreno, ja bih prva htela da se vrati stara Juga, volela bih da se volimo kao da ništa nije bilo – iskrena je Antonija, dok Matea potvrđuje njene reči. (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin