BOSANAC PREŽIVEO UDAR GROMA! Hteo da zabeleži nevreme, a onda sevnulo na metar i po od njega: Zamalo SMRT SVOJU snimih (VIDEO)

Ismet Alijagić Ćićmo slaviće 6. juni kao drugi rođendan nakon što je u dvorištu kuće u centru Bihaća doživeo nezapamćeno iskustvo.

Tokom jakog nevremena koje je juče zahvatilo grad Alijagić je doživio udar groma, međutim, prošao je bez povreda, a mesto udara na kome su vidljiva manja oštećenja planira da trajno označi.

Alijagić je bio u bašti kad je udario grom.

– Posmatrao sam jako olujno nevreme i slučajno počeo da snimam kako jaka kiša ukrašava cveće. Nisam ni slutio šta će se desiti. Moj keruša Masa je međutim pokazivala uznemirenost i strah. Drhtala je i nije se odmicala od mene – kaže Alijagić.

Igrom slučaja zabeležio je udar groma koji je pogodio suncobran u bašti na svega metar i po od mesta na kome se Alijagić nalazio.

– Kao da me Tajson udario. Video sam bljesak i osetio jak udar koji me je “otpuhao” u unutrašnjost šadrvana. Na trenutak sam pomislio da mi je pogodio telefon i izbacio mi ga iz ruku. Oko minut sam ležao, a onda krenuo prema mobilnom s namerom da ga isključim jer sam očekivao još jedan udar. Šok je prošao za nekoliko minuta pa sam onda snimio i posledice. Straha i nije bilo jer sam bio pripadnik specijalne policije i tri puta sam ranjen, ali ovo je svakako nešto što se ne može zaboraviti – dodaje Alijagić.

Komentari na društvenim mrežama se samo ređaju. Mnogi gledaju snimak i ne mogu da veruju koliko je Alijagić bio blizu smrti.

– Zamalo smrt svoju snimi! Uh – napisao je Alijagić.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin