Borba traje / Riječi Matejevog oca rasplakat će mnoge: Ležim s njegovom jaknom…

Borba traje / Riječi Matejevog oca rasplakat će mnoge: Ležim s njegovom jaknom…

Na šetalištu uz Savu u Beogradu navodno je pronađena patika nestalog Splićanina Mateja Periša (27), kao i predmet u saksiji s cvijećem za kojeg se smatra da je opušak. Tim se povodom oglasio i Matejev otac Nenad Periš.

 

 

“Nemam nikakvih informacija o tome. Kontaktirao sam policiju, ali nemam nikakve informacije o tome tako da vam ne mogu ništa reći. Oni su mi potvrdili da intenzivno tragaju i da se istraga nastavlja. Nadamo se da će se uskoro nešto saznati. I ja čekam”, rekao je Periš za Blic.

 

 

Na pitanje ima li nekih informacija od drugih ljudi, Periš je odgovorio da nema te da mu niko ništa nije javio.

 

 

Nenad Periš ispričao je za Slobodnu Dalmaciju kako istraga ide, te misli li da su prijatelji njegovog sina dovoljno brzo reagirali.

 

“Ja od policije dobijem neku informaciju koju ne želim podijeliti ni s kim u interesu istrage, a onda tu informaciju ubrzo vidim na nekom od portala. Meni nije jasno kako to funkcionira i kako se to plasira, ali sam zamolio novinare da me ne zovu tako često jer jednostavno ne znam što bih rekao.

 

I policiji sam rekao da me zovu ako trebaju nešto kod mene provjeriti, usporediti, a da je vezano za Mateja. Ove tekuće informacije koje se izmjenjuju iz minute u minutu mi ne znače ništa”, kazao je Periš.

 

Upitan jesu li prijatelji njegovog sina mogli brže i bolje reagirati, otac 27-godišnjaka je odgovorio da u njih nikada nije sumnjao.

 

“U te momke i njihove namjere nikada nisam posumnjao jer to su najbolji Matejevi prijatelji od djetinjstva. Vidio sam tu djecu po dolasku u Beograd utučenu, plakali su ispred mene i sa mnom. Nije fer govoriti jesu li što mogli bolje ili gore.

 

Postupili su iskreno i kako su mislili da je najbolje, a u njihove najbolje namjere nikada nisam ni posumnjao”, kazao je Periš.

 

Nenad Periš kazao je kako misli da je policija kontaktirala s vozačem taksija koji Mateju nije htio otvoriti vrata, ali detalje ne zna.

 

“Znam samo da sam im objašnjavao da taksiji u Splitu nikad ne pale svjetla da su zauzeta s putnicima i da moj Matej kad je išao tražiti taksi to nije znao.

 

Bolje bi bilo da ga je primio u taksi jer bi mi sada znali puno više. Ne znam ni je li Matej jaknu ostavio da bi se vratio u klub, ne znam zašto je nije ponio. Znam samo da je naručio bocu pića za svoj stol kojeg je platio i da se nakon toga digao i izišao iz Gotika”, kaže Periš.

 

“Ne spavam nikako od kada se ovo dogodilo. U Beogradu oči nisam sklopio ni trena, a ležim s Matejevom jaknom u zagrljaju jer tako osjećam njegove mirise i to mi daje snagu.

 

Ovo ne bih poželio nikome, ni najvećem neprijatelju”, rekao je Periš za Slobodnu Dalmaciju.(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin