Bolna ispovest Novaka Đokovića: To je bilo jako teško za mene, psihički i emotivno sam bio razoren!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković obratio se novinarima pred svoj duel na Mastersu u Monte Karlu, te naveo da su mu nedostajali zvanični mečevi.

– Nadam se da neću odigrati šest mečeva za šest meseci. Nedostaje mi takmičenje. I dalje osećam motiv da budem na turu, da se nadmećem sa mladim igračima i da izazovem najbolje na svetu da se borimo za titule – rekao je Novak Đoković na startu njegovog obraćanja medijima.

Srpski teniser je istakao da bi želeo da što pre zaboravi sve loše što se dešavalo u prethodnom periodu.

– Jasno je da poslednjih četiri-pet meseci su bili jako teški za mene, psihički i emotivno, ali trudim se da ostavim sve to iza. Ja sam odrastao na šljaci u Srbiji i mnogo godina sam igrao samo na njoj.

Gledajući rezultate, ona nije podloga na kojom sam najuspešniji, iako sam imao neke velike uspehe na njoj. Naravno, osvajanje Rolan Garosa prošle godine je najsvežije sećanje kada je šljaka u pitanju, a turnir u Parizu će mi biti najvažniji na ovoj podlozi i ove sezone. Potrudiću se da mi prošlogodišnji trijumf bude inspiracija da ove godine počnem takmičenje na šljaci na najbolji mogući način – podvukao je Đoković.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin