BOLEST Tanje Savić više ne može da se sakrije, vidi se i na nastupima: Operacija je neizbežna, porodica uplakana (FOTO)

Bolest Tanje Savić, tačnije problemi sa glasnim žicama sa kojima se već neko vreme suočava doveli su do neplanirane pauze koju je pevačica morala da napravi kako bi iste odmorila i povratila svoj prepoznatljiv glas.  Iako je mislila da će uz terapije rešiti problem, to se nije dogodilo,a pevačica će morati da se podvrgne operaciji zbog čega je mnogo uplašena.

– Nije joj baš svejedno jer se boji kako će operacija da utiče na glasne žice, tačnije da li će joj se izmeniti boja glasa. Iako su i Edita i Kaća Grujić prošli kroz isto, i dalje im je glas kako treba i bolji nego što je bio, Tanja je baš u strahu. Oporavak traje oko mesec dana i to je dodatno opterećuje jer je već dosta novca izgubila, s obzirom da nije radila. U dilemi je i ne zna šta će i kako će. Operacija je čeka, ako se sad ne operiše glas će skroz da joj pukne i tek onda će biti haos – ispričao je, kako prenosi “Paparazzo.rs”, njen muzičar i zatim dodao:

– Nervozna je jako, rečeno joj je da ćut što više, ali ona ima dvoje dece i mora sa njima da komunicira, nema baš taj luksuz da može da se odmara u tom smislu. Osim toga, najveći problem su joj finansije. Ne zna ni sama do kada neće moći da peva i mnogo novca gubi ovim otkazivanjem koncerata. Najbitnije joj je da njena deca imaju šta da jedu i da žive normalno. Zna da će sada Dušan jedva da dočeka ovu njenu situaciju da je napadne i opet traži decu, ali Tanja je spremna na sve, pa čak i da pozajmi kako bi preživela ovaj period – ispričao je izvor za pomenuti list.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *