BOLESNI MONSTRUM! ŽIVOJIN UBIO ĆERKU JASMINU JER JE HTELA DA GA NAPUSTI: Ona pozvala sina da ŠTO PRE DOĐE KUĆI, a onda…

Jasmininom sinu Živojin je tokom odrastanja predstavljao i očinsku figuru

 

Zločin koji je potresao Srbiju desio se 5. juna 2016. godine u selu Sirča kod Kraljeva kad je otac Živojin Mijailović (70) ubio ćerku jedinicu Jasminu (41) jer je želela da se uda i napusti njegovu kuću.

 

Pre nego što je ubijena Jasmina je pozvala svog sina i rekla mu da što pre dođe kući jer otac želi da je ubije. Nakon toga veza se prekinula. U tom trenutku prekinuo se i njen život. Ubijena je na oči svoje majke. Jasmina je rođena 1. februara 1975. godine u Kraljevu. Završila je osnovnu školu, a srednju nije mogla da pohađa jer je porodica bila u lošoj materijalnoj situaciji.

Vrlo mlada je počela da radi. Počela je da se zabavlja sa jednim dečkom i jako mlada je ostala u drugom stanju. Međutim, veza nije mogla dobro da funkcioniše jer otac Živojin nije dozvoljavao njenu udaju, odnosno da ona ode iz kuće jer je bila jedinica. Smatrao je da ona treba da dovede svog muža u njihovu kuću i da taj njen muž maltene preuzme i njihovo porodično prezime, ispričao je detektiv Braca Zdravković na svom Jutjub kanalu Agamemnom.

 

Jasmina Mijailović

“Smatrao je da je njemu potreban zet u kući i upravo to je u stvari najverovatnije glavni razlog i nastanak tog problema zbog koga je Jasmina kad je ostala u drugom stanju sa svojim dečkom ostala kod kuće. Nije se udala i otišla kod budućeg muža. Rodila je i postala je vrlo mlada samohrana majka. Tad je imala samo 16 godina. Na veliko oduševljenje njenog oca, kuća je dobila muškog naslednika”, kazao je detektiv.

 

Jasmininom sinu Živojin je tokom odrastanja predstavljao i očinsku figuru. Bio je dete koje je smatralo dedu za pravi stub, za glavu njihove porodice što Živojin u tom trenutku i jeste bio. Njegova majka Jasmina je za to vreme skoro po ceo dan radila u firmama koje su se bavile održavanjem higijene. Radila je često i po dve smene kako bi doprinela kućnom budžetu.

 

Godinama kasnije Živojinova supruga dobila je neurološku bolest i morala je redovno da posećuje psihijatre. Nekako se povukla u sebe, nije volela druženje ni sa kim. Finansijska situacija u porodici je krenula na bolje, svi su bili zadovoljni osim Jasmininog oca Živojina.

 

“On u tom periodu dobija simptome neke bolesti, najverovatnije demencije i počinje čudno da se ponaša. Pitao ju je zašto kasno dolazi kući, gde ide i sa kim se viđa. Maltene počinje da maltretira svoju ćerku. Ona se nikome nije žalila, nikome o tome nije pričala. Niko nije znao njene probleme”, naveo je Braca Zdravković.

 

Jasmina je stupila u emotivnu vezu i svi su verovali da će uskoro da se uda. Tu vest je saopštila svom ocu, negde pred njihovu slavu, Đurđevdan. Rekla mu je da će možda da donese odluku da se preseli kod partnera. Živojinova reakcija je bila toliko burna da je u jednom trenutku mislila da će je otac zadaviti. Bila je zaprepašćena. Tokom svađe bila je prisutna i njena majka i sin. Njih dvoje su dali podrušku Jasmini. Živojin nije znao od besa šta da radi, otišao je u svoju sobu i vratio se sa lovačkom puškom. Tad je rekao da je ubiti ukoliko ode iz kuće pozivajući se na to da su njegova supruga i on bolesni i da ona treba da brine o njima.

 

Jasminin sin je nakon toga sakrio lovačku pušku. Jasmina je verovala da će s vremenom njen otac prihvatiti njenu odluku da se preseli i uda. “Tog 5. juna otišla je da čisti jednu kuću sa svojom rođakom, a njen sin je otišao u Kraljevo na auto trke. Jasmina je nakon posla krenula kući i došla je oko 17 časova. Živojin je sedeo i pijuckao rakiju i kafu. Tad ju je napao da je čuo da je ona i dalje u vezi sa partnerom i kazao joj je da joj on nikad neće dozvoliti da se uda i da joj nikad neće dati blagoslov za tako nešto:

 

“Pre ću te odrobijati nego dozvoliti da odeš iz kuće jer kao što i sama znaš ja treba da idem na operaciju jer imam izgleda rak prostate, a majka je teško bolesna i mi ćemo umreti bez tebe”. Jasmina mu je objasnila da njih niko neće ostaviti i da će ih obilaziti svakog dana, napominjujući da njen sin ostaje da živi sa njima”, ispričao je detektiv na svom Jutjub kanalu.

 

Živojin je posle toga poludeo. Skočio je i udario ju je. Jasmina je u utrčala u dnevni boavak gde je na kauču ležala njena majka. Dok je Jasmina pokušavala da objasni zašto je Živojin vikao na nju, on je u tom trenutku ušao sa lovačkom puškom i kazao: “Jasmina, ja sam krajnje ozbiljan. Da li ti želiš da se udaš i po cenu sopstvenog života?”. Ona je na to rekla da želi i da još večeras odlazi iz kuće.

 

“Okrenula se i pozvala svog sina. Kazala mu je da je deda poludeo i da hoće da je ubije. U tom trenutku se prekinula veza, međutim njenom sinu je bilo jasno da mora odmah da krene kući jer je čuo kako joj je Živojin rekao da će joj presuditi istog trenutka. Otac Živojin je u Jasminu sa samo dva metra razdaljine ispalio projektil.

 

Pogodio ju je u leđa. Odletala je dva metra u vazduh i pala na kauč koji se nalazio pored kauča gde joj je ležala majka. Praktično ju je metak prepolovio. Nakon toga je Živojin sebi oduzeo život”, ispričao je Braca Zdravković.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:       INSTAGRAMU       I       FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)