Bogataš ugledao staru majku, odlučio joj prici i pitati šta joj treba! NJEN ODGOVOR GA RASPLAKAO! ČUVAJTE SVOJE MAJKE

Jedan muškarac koji je bio jako imućan je svoju majku ostavio u staračkom domu iako je imao sve uslove za nju i kuću i mogao je da se slana o njoj ali to mu nije ila zelja.

 

Ponekad je posjetio jednog dana koji su ga pozvali iz doma i rekli da kaže da se stanje majke jako pogoršalo i da dođe odmah.

 

Onda je on dosao majci u posjetu i pitao je da li joj treba sta a ona je na to odgovorila:

 

“Želim da se ovdje renovira sve kuhinje u domu i da napravi klima uređaje. Onda je on upitao zacudjeno: Majko zasto mi to nisi prije trazila, sta te je navelo da sada trazis sve to.- rekao je on!

 

Navikla sam ja sine moj da je ovdje vuce u sobama, i na hranu i na glad i da nema dovoljno. Sine moj dragi ja sada od tebe to trazim, jer i kada tebe tvoja djeca ostaju ovdje, da imas i ti bolje uslove nego sto imam ja sada.

 

Ovaj odgovor majke je na sve ostavio veliki utisak jer mnogo djece ima koji ne vode računa o roditeljima kada ostare, i jako brzo zaborave šta su svi roditelji radili za njih i ne razmišljaju o situaciji da će jednog dana i oni doci u istu situaciju kao sto su doveli svoje roditelje.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:    INSTAGRAMU         I       FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin