BOGATAŠ U VENECIJI SAKRIO LICE, ALI NE I GOLU ZADNJICU: A onda je glavu svoje supruge stavio među svoje noge- PRED SVIMA

0

Do sada još nismo imali priliko da nekog bogataša, pevača i svetske zvezde vidimo u ovako skandaloznom izdanju. Izgleda da su reperi postali razuzdaniji od rok zvezda kada je šokantno ponašanje u pitanju.

Međutim, niko nije imun na pojavljivanje Kanje Vesta koji je u Veneciji tokom vožnje brodićem skinuo pantalone, pa glavu svoje supruge Bjanke prislonio na svoje krilo. Sve to se dešavalo u sred bela dana, sa turistima koji su bili veoma blizu njih i paparacima koji su ih pratili u stopu

Kanje Vest, Bjanka Censori
foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Mizogenija je reč koja najbolje označava ono što smo videli: intiman čin izveden u javnosti, u čamcu u Veneciji, u katoličkoj zemlji na vrhuncu turističke sezone, dok je njegova “žena” na kolenima sa glavom među njegovim nogama, a njeno lice pokazuje krajnje očajanje,” napisala je Moren Kalahan, kolumnistica Dejli Mejla.

Kanje Vest, Bjanka Censori
foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

S obzirom da se Kanje proteklih godina zalaže za veru, drži propoved u Americi – ovakvo skandalozno ponašanje je s razlogom zabrinulo i njegovu bivšu ženu Kim Kardašijan koja je navodno rekla bliskim prijateljima “da nešto ozbiljno nije uredu sa reperom.”

Kolumnista Dejlija poziva na to da se ovaj sramni čin Kanje Vesta sankcioniše, “jer deca ga gledaju, milioni ga prate, pa da li je ovo normalno? On bi trebalo da je primer svima, a ne suprotno”.

Kanje Vest, Bjanka Censori
foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *