BOG poslao VELIKU BJELU AJKULU da GA SPASI – Da nje NIJE BILO sad BIH bio MRTAV! Ovo je DOKAZ da ČUDA POSTOJE!

Fini je na leđima primetio posekotinu dugu oko 30 centrimetara

 

Velika bela ajkula napala je muškarca Judžina Finija (46) na plaži u Kaliforniji i tom prilikom mu je, kako on tvrdi, spasila život.

 

Ovaj događaj dogodio se u julu 2015. godine kada je Fini plicao duž obale Hantington Biča u Kaliforniji. Kako kaže, u jednom trenutku osetio je snažan udarac u leđa.

 

Po izlasku iz vode, Fini je na leđima primetio posekotinu dugu oko 30 centrimetara, a njegova devojka je rekla da je videla peraje ajkule.

 

– Osećao sam se kao da me je udarila tona cigli, kao da me je neko udario bičem. Nikada nisam bio tako udaren – rekao je Fini, prenosi NJujork post.

 

 

Ubrzo nakon susreta sa najopasnijim morskim predatorom, Fini je teško disao i osećao je jake bolove u grudima. Zbog toga je zatražio medicinsku pomoć, a rendgen je pokazao da Fini ima tumor na desnom bubregu. Nakon ovog saznanja, lekari su mu uklonili tumor i oko 20 odsto bubrega.

 

– Inače nikada ne bih otišao na pregled. Ovo je očigledno bio jedini način da saznam da se tumor širi – rekao je Fini.

 

Upravo iz tog razloga je, kaže, večno zahvalan ajkuli koja ga je napala.

 

– Počeo bih da gubim na težini, razboleo bih se, ali onda bi bilo kasno. Da sam mogao da pronađem ovu ajkulu i zagrlim je, uradio bih – zaključio je Fini.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin