Bizarna scena plaži: Žena je jela PICU i VRISNULA od bola, ruka joj je bila u čeljustima zveri

Iznenadni napad se dogodio u Đenovi, a žrtva veruje da je divlju svinju privukla hrana

 

Žena koju je ugrizla divlja svinja na plaži u Đenovi nedugo nakon što je pojela picu je još jedna u nizu italijanskih državljana koji su doživeli bliski susret sa ovim životinjama. Nakon incidenta je poručila da je Đenova “grad u propadanju”, piše Gardijan.

 

Napad se dogodio na plaži u Sturli, kvartu ovog grada na severu Italije, gde se Rozana Padoan Falkone (57) otišla da se opusti nakon posla u petak uveče.

 

– Bila sam na plaži i sedela na peškiru. Uživala sam na povetarcu kada se pojavila divlja svinja pored mene, ostala sam mirna, to savetuju da se uradi u takvoj situaciji, ali nakon toga je opet došla do mene i ugrizla me za ruku – kazala je za La Republiku.

 

Padoan Falkone, koja je inače aktivistkinja italijanske Demokratske stranke, kazala je da je upravo pojela picu kad se pojavila “prilično velika” divlja svinja.

 

– Mislila sam da ju je privukla pica i da će pokušati da otvori kartonsku kutiju u kojoj je bilo ostataka hrane. Umesto toga me je ugrizla – ispričala je ona.

 

Kazala je da je vrisnula i da joj je jedna osoba na plaži priskočila u pomoć dok joj je ruka krvarila. Ostali ljudi koji su se nalazili oko nje su pobegli u panici. Ubrzo nakon napada prebačena je u bolnicu, gde su joj uz valcinu protiv tetanusa dali antibiotike i lekove za besnilo.

 

Iako ovo nije prvi put da su se divlje svinje pojavile na plaži u Đenovi, čini se da je ovo prvi put da je svinja nekoga ugrizla. U junu je grupa od tri divlje svinje pokušala da ukrade hranu koja je bila na stolu koji su postavili lokalne skitnice. Veruje se da je tada prvi put neko bio napadnut.

 

Ženi su u Rimu prošle godine divlje svinje ukrale namirnice koje je kupila u trgovini. Svinje su je okružile na parkiralištu supermarketa i napale. Tada je počelo da se govori o sve većem broju tih životinja koje se pojavljuju u gradovima.

 

Padoan Falkone je rekla da je napad na plaži znak “propadanja” Đenove.

 

– Neprihvatljivo je da građani budu izloženi takvom riziku. Pored mene na plaži su bili roditelji sa detetom u kolicima. Šta da je svinja ugrizla dete? Na tu plažu dolaze i osobe sa invaliditetom, zašto ih izlagati riziku? To mora da se reši – kazala je.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin