BIVŠI JE BACIO SA MOSTA, NESREĆNA ŽENA PREŽIVELA PAD, ALI JE ONDA…Otkriveni njeni POSLEDNJI TRENUCI, ovo je HOROR

0

Policija nastavlja sa istragom i ispitivanjem svedoka, uključujući i novog partnera žrtve, sa kojim je Giada počela da radi na benzinskoj stanici pre nekoliko dana

 

 

Giada Zanola (34) pronađena je 29. maja u zoru na auto-putu u Padovi mrtva nakon misterioznog pada sa mosta A4.

 

Italijanski mediji preneli su da je Giadu Zanoli (34) muž navodno uhvatio za noge i bacio sa ograde na auto-put, a prema obdukcionom nalazu, žena je bila živa pre pada i na putu ju je dokusurio kamion koji ju je udario.

Andrea Favero (38), muškarac koji je dao izjavu da je ubio svoju nevenčanu suprugu, je navodno zgrabio Giadu za kolena, zatim je podigao i bacio preko ograde na nadvožnjaku auto-puta A4 u noći između utorka 28. maja i srede 29. maja.

 

Izjavu koju je dao u policiji dao je bez prisustva advokata tako da se smatra praktično neupotrebljivom i relevantna je samo za koordinaciju daljom istragom.

Istražni sudija Luara je donela odluku na osnovu izjave da mu odredi pritvor iz predostrožnosti zbog dobrovoljne odluke da prizna ubistvo.

 

Giada Zanola

 

 

Obdukcijom nisu utvrđeni tragovi davljenja ili uboda na telu žene. Međutim, moguće je da ju je Favero iznenadio kada je uspeo da je podigne i baci preko ograde zgrade sa oko dva metra visine, prenose italijanski mediji.

 

Policija nastavlja sa istragom i ispitivanjem svedoka, uključujući i novog partnera žrtve, sa kojim je Giada počela da radi na benzinskoj stanici pre nekoliko dana.

Giada i Andrea bili su na mostu preko auto-puta, nedaleko od svoje kuće, a muškarac je navodno bacio ženu preko ograde.

 

Neki automobili su uspeli da izbegnu telo, ali ju je kamion udario i ona je ostala na mestu mrtva.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:    INSTAGRAMU    I FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *