Bivši dečko Marije Šerifović odlučio da više šutiti neće! Evo čije je dijete? “Nije mi ovo trebalo u životu, pitajte nju da li je to istina?”

On je zaista na sebe privukao mnogo paznje a bilo je dosta razloga zašto je to uradio. U samom naslovu kako ste vidjeli mi danas govorimo o Slavku Kalezicu.

 

On je prije svega dobar glumac ali i pjevač ali je dosta paznje privukao sa svojom emotivnom pricom koju je imao mediji su o tome dosta govorili a sada možete da i vidite.

 

On je neko za koga svi znaju bio u emotivnoj vezi sa poznatim pjevačicom šest mjeseci a to je Marija Šerifović. Svi znamo da ona nije poslije njega imala ni ti jednu javnu vezu sa muskarcem i nismo mogli da vidimo i zato je ovaj i dan danas ostao u srcu interesovanja.

 

Sada nakon toliko vremena Slavko je odlučio da priča nešto o Mariju i da kaže neke stvari za koje niko nije znao i nije mogao da sluti.

 

ada u tom trenutku sam jako mlad bio sa samo 21 godinu i moram da kazem da tada pojma nisam imao sa cim zelim da se bavim. To je sve davno bilo a Mariju pamtim i dan danas o njoj imam super misljenje i mislim da je jedna dobra osoba.

 

Moram da kažem da je dijete od neke žene a nju pitajte da li je ona to dijete željela sa nekim drugim jer vjerujem da jeste sigurno bi ga i imala.(RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:     INSTAGRAMU       I     FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin