“Bio sam u AFEKTU”: Oglasio se muškarac koji je šutirao ženu i psa, otkrio šta je PRETHODILO incidentu

Nakon objavljivanja snimka na kom se vidi kako rastavlja pse i odguruje ženu a potom odlazi, akter sporne situacije oglasio se i izvinjavajući se objasnio šta se desilo

– Pokušao sam da spasem psa, ceo život uz mene su psi, ljubitelj sam pasa i životinja. Nisam sklon nasilju, bio sam u stanju afekta, mislio sam da će mog psa udaviti. Posle snimka koji sam gledao, izvinjavam se toj ženi, hteo sam samo da je odgurnem što dalje od životinje. Znam da je teško naći opravdanje, ali uvek sam spreman da dam život za mog psa, kao što je ta žena bila spremna da da svoj život za svog – rekao je I. B.

On je otkrio šta se dogodilo pre spornog snimka.

– Sve se desilo kad su se kučići sukobili. Gospođa nije vodila svoje kuče na povocu, kad su se sukobili krenula je da davi moje kuče. U tom stanju sam joj više puta govorio da pusti, da ne davi mog psa i da uhvati svoje kuče, a da ću ja svoje.

Udarao sam svoje kuče da pusti drugo, a i gospođa pošto je trzala mog psa, par puta sam nju udario nenamerno. Nisam imao nameru, nisam ni svestan šta se dešavalo. Žalim zbog svega, hteo sam samo da spasem oba psa – pravda se I. B.

Podsetimo, objavljivanje snimka šokantnog nasilja ustalasao je društvene mreže u Srbiji. Na njemu se vidi kako stariji muškarac nekoliko puta bezobzirno udara ženu, koja je pokušavala da razdvoji pse. Uz to, on je nogom nekoliko puta udario i njenog psa, uzvikujući joj da ne dira njegovog kera.

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin