BIO SAM NJEN NAPALJENI VODIČ KROZ EGIPAT: Dok se autobus provlačio kroz pustinju, grickala je moj nabrekli ud i dovodila me do ludila

Odmah po završetku studija imao sam sreće da nađem posao u struci – turistička agencija iz Beograda ponudila mi je posao vodiča koji sam oberučke prihvatio. i.

Na aerodromu sam okupio putnike i pri obraćanju primetio nekoliko zanimljivosti. Grupa je bila velika i šarenolika – bilo je dosta porodica i parova, ali je bilo i devojaka i žena koje su već bile obučene za more – u majičicama, suknjicama, šorčićima, japankama i sandalama, a ja sam apsolutno bio u centru pažnje i sve su me pažljivo slušale.

U holu me je sačekao mladi bračni par sa malim detetom i jedna gospođa koja je sama došla na odmor.

Već na aerodromu primetio sam njenu gusto kovrdžavu dugu plavu kosu, ten koji je već bio taman i krupne oči koje su gutale svaku moju reč.

Iako je imala negde oko 45 godina, izgledala je sjajno – preko gornjeg dela kupaćeg imala je mrežasti ogrtač koji je više pokazivao nego skrivao, a obukla je kratak šorc i obula japanke.

Na spisku putnika video sam da se zove Lidija. S*ksi ime, zar ne?

Za dva dana je došao na red izlet u Kairo za koji se i Lidija prijavila i radovao sam se tome što ću je ponovo videti.

 Ušla je i pogledala unutrašnjost autobusa, a kada me je primetila kako sedim odmah iza vozača, smestila se sa mnom u sedište.

„Ja ću ovde, sa tobom. Može?“

„Naravno, raskomotite se“, odgovorio sam i dao znak vozaču da krene.

Obratila mi se ozbiljno:

„Ti i ja imamo problem.“, rekla je ozbiljno, na šta sam se okrenuo ka njoj i ispitivački je pogledao.

„Prvo, nemoj da mi persiraš. drugo, obećao si mi da ćeš da me častiš pićem i nisi.“

Vozili smo se mračnim putem kroz pustinju, a u autobusu je bila uključena klima. Lidija, ponovo u šorcu, majici i japankama, naslonila se na moje grudi, nabijajući mi svoju kovrdžavu kosu pod nos. Prebacio sam duks preko nas kako bi nam bilo toplije. Lidija se sve više privijala uz mene i ušuškavala, a desna ruka joj je bila na mom stomaku i nežno me je njom mazila

.Spustio sam se koliko sam mogao, kako bi joj bilo udobnije i kako bih joj dao znak da mi njeno društvo prija.

Podigla mi je majicu i krenula da me mazi po stomaku, na šta sam ja počeo da nju češkam po dnu leđa.

Tiho je zaječala i uradila nešto čemu sam se nadao – zavukla je ruku u moje bermude, lako našla put do gaća i svojim dlanom dodirnula moj k*rac koji je već uveliko bio tvrd kao kamen.

„ Bila je spretna sa jezikom, sjajno se ljubila, a još spretnija sa rukom kojom je uveliko drk*la moj ku*ac na istovremeno čvrst i nežan način, pokazujući veliko iskustvo.

Pošto sam potpuno izgubio razum, na trenutak sam je uhvatio za ruku, dajući joj signal da stane.

„Svr*ićeš?“, pitala me je šapatom, na šta sam se nasmejao.

Oslušnuo sam autobus i delovalo mi je da svi spavaju.

„Ma da nas ne čuje neko“, šapnuo sam joj na uvo, probijajući usta kroz njenu gustu kosu, što ju je dodatno napalilo.

„Ne brini, neće niko“, šapnula mi je i spustila se.

Podvukla se pod duks kojim smo bili pokriveni, spustila je moje bermude i gaće i počela da mi puši.

Bila je tako vešta da to nikada pre (a ni posle) nisam doživeo. Ljubila ga je, lizala, sisala, grizla, dahtala u njega, kao da je komunicirala sa kurči*om koja se zbog toga pretvorila u čudovište. Rukom ga je nežno mazila, povremeno nabijajući svoje oštre nokte u jaja, što mi je stvaralo neverovatan užitak.

Mislio sam da ću pući.

Pogledao sam vozača preko ogledala i činilo mi se da ne vidi šta se dešava samo nekoliko metara iza njega. Vozio je, slušao arapsku muziku i gledao pusti mračni put, osvetljen samo njegovim farovima.

Povukao sam joj glavu ka sebi i šapnuo:

„Au bre, ti nisi normalna, šta mi radiš!“

Osmehnula mi se i krenula je da spušta glavu kako bi nastavila *ušenje. Zadržao sam je i šapnuo:

„Čekaj, gde da prskam?!“

Opet se nasmejala i samouvereno spustila glavu kako bi nastavila da ga duva.

Ljudi moji, šta je to bilo! Sakrivena ispod duksa, u ritmu arapske muzike koja je išla sa razglasa pušila je k*rac tako vešto, da sam, kada sam došao do vrhunca, čvrsto stegao njenu glavu i krenuo da joj punim usta sp*rmom.

Uživala je. Nabila mi je nokte u butine i jaja, usisavajući svaku kap u sebe kao da niti jedna ne sme da padne na sedište ili garderobu. Cela eksp*ozija joj je završila u ustima i ona nije imala nikakav problem da je ukroti u svom organizmu.

Kada se pulsiranje malo smirilo, pridigla se i pogledala me, samo malo čupavija nego pre. Poljubila me je, što nisam mogao da odbijem i ponovo sam uživao u njenoj veštini ljubljenja.

„Najjača si.“, procedio sam joj u uvo i ponovo je poljubio.

Pribila se uz mene, telom mi dajući znak da želi svoj deo.

Bio sam tako napaljen da bih mogao da sv*šim još pet puta, a prema toj ženi sam osećao takvo divljenje da sam želeo da je zadovoljim koliko god mogu.

Zagrlio sam je desnom rukom a levom joj otkopčao dva dugmeta na belom šorcu i osetio mrežaste gaćice. Bila je savršeno depilirana, glatka i bez ijedne dlake, a pi*ka joj je bila tako vlažna da se cedila. Kako sam joj dodirnuo kli*oris tako se napela i uzdahnula, da sam instiktivno pogledao u vozača koji i dalje ništa nije slutio.

Krenuo sam da joj trljam klitoris, u ograničenom prostoru i uslovima želeći da ovoj preiskusnoj ženi pokažem sve fore koje znam, iako ih nije bilo mnogo.

Malo sa jednim prstom, pa malo sa tri. Prijalo joj je, i te kako. Grizla mi je uvo, šapućući mi stvari koje su me tako palile da mi je *urac ponovo bio tvrd kao da nikada više neće pasti. Ubacio sam joj jedan, pa dva prsta u vlažnu pi*u i čuo njen jek.

„Bravo mali… Toooo… Tako, tako… Jaooo, šta ću da ti radim…“

Te reči, taj sek*i glas i zadah u kome se osećala kafa terali su me u ludilo. Jednom rukom sam joj džarao kli*oris, a drugoj sam joj prebacio duks preko leđa, kako neko slučajno nešto ne bi video. Osećao sam njene odlične, čvrste sise i ukrućene bradavice na sebi, nadajući se trenutku kada ću moći da ih vidim, pomazim i posisam.

Sv*šila je tako intenzivno da je morala da me preko majice zagrize za rame da ne bi krikom probudila ceo autobus. Mislim da mi je ostavila trag cele vilice na koži ali mi je to prijalo jer takav ženski org*zam još nisam doživeo.

U trenutku ekstaze palo mi je na pamet da ću odmah kada se vratim u Beograd istetovirati taj zagriz na svom ramenu, kako bih sačuvao uspomenu. Kakav ludak.

„Svaka čast“ šapnula mi je, ljubeći me ponovo.

Dok smo se ljubili, osetila je kamen u mojim gaćama i šapnula mi:

„Jedva čekam da ga vidim. I da ga opet pos*sam.“

Bio sam van sebe od sreće.

Primirila se i zaspala na mom ramenu, a ja sam gledao u mrak i razmišljao da li se ovo stvarno dogodilo.

Oko sat vremena kasnije, vozač je zaustavio autobus i stali smo na pauzu. Svitalo je, pospani putnici su izlazili na veliki parking i delovalo je kao da niko nije ni slutio šta se maločas desilo u autobusu kojim su putovali.

Obilazio sam grupe putnika da proverim da li je sve u redu i odgovarao na uobičajena pitanja – kada stižemo, šta ćemo prvo videti i tako dalje.

Video sam Lidiju koja se malo izdvojila od grupe i pušila cigaru, koja joj je neviđeno dobro stajala. Osmehnula mi se i rekla:

„Uh, znaš koliko sam čekala na ovu cigaru.“

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin