Bio je samnom samo 9 dana u braku pa OTIŠAO kod moje komšinice! “Sada se saznalo zašto su svi muškarci pobjegli od Bosanke?

Životna priča Bosanke je ispunjena oduvijek sa nekim patnjama i jako teškim situacijama jer je prošla jako teške trenutke jer nije mogla da ostane trudna ni da rodi dijete.

U jednom selu kod Srebrenice u Bosni i Hercegovini sada žive i brat i sestra čiji su život jednostavno ispunjeni nekom čeznjom i tugom i usamljenošću.

 

Ona kaže da bi vjerovala da joj život dosta laksi bio da joj je Bog dao da se ostvari kao majka, da makar pored sebe ima jedno dijete koje je toliko željno željela i mastala o njemu.

 

Kako je i sama reklama u razgovoru sklopila je nekoliko brakova ali svaki put je bila napuštena od partnera spremna u onim trenutcima kada su shvatili da ona nije sposobna da postane majka i da im ona neće nikada podariti nasljednika.

 

 

I sestra i brat se sada bave poljoprivredom i stočarstvom to im je primarno sedište zarađivanja i preživljavanja. Iako ona ima preko 70 godina i dalje radi marljivo, salamure se o stadu ovaca, obradjuje zemljiste i za nju nema prepreke.

 

Iako je imala mnogo uspona i padova nikada nije htjela da posustane i nikada nije htjela da kaže da joj je teško i da ona nešto ne može. Iako je ona živa sa bratom bratom odlučila da joj ustupi jednu sobu da ima svoj mir.

 

Nema lične imovine nego je tu da pomogne svom bratu. Kako je rekla najviše voli ljeto jer tada uziva da bere gljive, šljive koprivu i obezbjeđuje sebi i svojoj porodici sve što im je potrebno.

 

Ono što je čudi jeste da pojedinci iako su sposobni za rad ipak biraju da ne rade i da mole za pomoć.

 

Iako život nije ono što sam mastala. ja tokom ljeta zadovoljim glad sa gljivama šljivama i berbom kopriva. Skupljam sve što mogu da bi obezbijedila sebi dovoljno hrane. POSEBNO ME OBESHRABRUJE kada vidim ljude iz ruralne zajednice koji gundjaju radi nedostatka imovine i nikako nisu spremni da rade i poduzmu nesto.

 

Ključ uspjela je produktivni rad. Kako navodi udavala se dva puta ali oba braka su jednostavno stala radi nesposobnosti zaceća i tako je ostala i bez svoje porodice. Na kraju srecu je pronasla i sa trecim suprugom ali radost je kratko trajala jer je umro. U prošlosti je doživjela nesreću da su muzevi svi ostavljali.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na               INSTAGRAMU               I               FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)