BIO JE S GREŠNICAMA I ”SVETICAMA”, HVALIO SE DA JE POSEDOVAO NAJLEPŠU: Spavao sa 1.033 žene, a pred oltar odveo samo NJU

Irksi glumac Piter O’Tul, koji se proslavio ulogom u filmskom klasiku “Lorens od Arabije” iz 1962. godine, čak osam puta bio je nominovan za Oskara, ali popularnu zlatnu figuru nikada nije dobio.

Međutim, da je postojala nagrada za najvećeg ženskaroša, Piter bi je sigurno dobio. Bio je toliko popularan među ženama, te ga porede sa najvećim ljubavnikom svih vremena – Don Žuanom. Razlog tome je broj njegovih ljubavnica koju je naveo NewYorkPost, a ona iznosi neverovatne 1.033 žene!

 Piter O'Tul
Piter O’Tulfoto: Profimedia

On je u odnose počeo da se upušta vrlo rano ― još kao dečak. Nevinost je izgubio kao trinaestogodišnjak, i to sa striptizetom i udovicom iz Španije koja je bila u pedesetim godinama i koja ga je navodno pet meseci “podučavala” veštinama. Međutim, kada ga je ona pitala da u svoj odnos uključe i jednog njenog klijenta koji bi platio za to, O’Tul je odbio i prekinuo ovu “vezu”. Potom je počeo da menja partnerke i, reklo bi se, dugo nije stao, piše Glossy.

Glumac je pretežno bio sa najvećim lepoticama, a mnogi veruju da nije birao sa kojom će da spava. Dok je snimao “Lorensa od Arabije”, pri kraju snimanja je posle jedne žurke završio u krevetu modne ikone Ejpril Ešli, za koju se kasnije otkrilo da je transrodna osoba.

Ona je kasnije pričala kako je glumcu priznala da nije rođena kao žena, što njemu nije bilo važno: zanimalo ga je samo šta Ejpril u trenutku kad je s njim.

Kada je stekao svetsku slavu ulogom Lorensa od Arabije, žene su se otimale za njegovu pažnju i naklonost, a on ih nije odbijao, pa je spavao sa stotinama njih. U jednom momentu je navodno stupio u vezu s princezom Margaret, sestrom engleske kraljice Elizabete II koja je imala jednu od najtužnijih ljubavnih priča.

Princeza Margaret
Princeza Margaretfoto: Profimedia

Oni su, kako tvrde glumčevi biografi, zajedno bili osam godina s prekidima, u periodu nakon što se princeza razvela od Lorda Snoudena.

Ljubio je neke od najvećih lepotica u istoriji filma, pa mu tako nije odolela ni Odri Hepbern, s kojom je sarađivao na snimanju filma “Kako ukrasti milion” 1965. godine. Par se upoznao dok je Odri bila udata za Mela Ferera, a bili su zajedno sve vreme dok je trajalo snimanje. Glumica je potom zatrudnela, ali nije znala ko je otac deteta. Mesec dana potom, doživela je spontani pobačaj, što je Piteru teško palo. Kako je priznao prijateljima, bio je smrtno zaljubljen u nju.

Odri Hepbern
Odri Hepbernfoto: Profimedia

– Verujem da glumica mora barem malo da bude zaljubljena u glavnog glumca, i obratno – rekla je Odri pri njihovom prvom susretu.

Nije Odri jedina lepotica tog kalibra koju je očarao Piter O’Tul: Elizabet Tejlor je zapao za oko još 1960. godine, dok je bila udata za Edija Fišera. Želela je da proveri ima li između njih hemije za potrebe snimanja filma “Kleopatra”, a dogovorili su se da se nađu u jednom londonskom hotelu. Glumac, koji je tada bio oženjen, požalio se svom prijatelju da je bio prestravljen.

Elizabet Tejlor
Elizabet Tejlorfoto: FilmStills.net / Film Stills / Profimedia

– Trebalo je da idem da j***m Elizabet Tejlor, što je nešto za čim žudi bar pola muškaraca na svetu. Prvi put u životu sam bio nervozan sa ženom, plašio sam se da će kritikovati moj performans – požalio se O’Tul.

Očito se pokazao: možda nije bio njen Marko Antonije u “Kleopatri”, ali sarađivali punu deceniju i na kraju igrali zajedno, i to sa svojim supružnicima Ričardom Bartonom i Šijan Filips, u filmu Under Milk Wood.

Elizabet Tejlor
Elizabet Tejlorfoto: Profimedia

Barton i on bili su bliski prijatelji, najbolji drugari za opijanje, a šest godina nakon što je započela njegova se*sualna veza s Elizabet rekao je kolegi, za kog se Elizabet u međuvremenu udala:

– J***m ti ženu godinama i ona mi kaže da sam mnogo bolji u krevetu nego ti.

Međutim, ona nije bila jedina žena koju su delili, a sa Avom Gardner su bili istovremeno i imali se*s utroje.

 Ava Gardner
Ava Gardnerfoto: Profimedia

– U meni bukti vatra – rekla im je glumica. – Mislim da će bi biti potreba dvojica jakih muškaraca – Velšanin i Irac – da je ugase.

– Bila je u pravu – rekao je kasnije Piter svomposlovnom saradniku Džulsu Baku. ― Bila su potrebna dvojica da je zadovolje te noći.

Ava Gardner
Ava Gardnerfoto: Profimedia

Elizabet Tejlor, Ava Gardner… Zar je mogućeda ima još takvih diva u njegovoj ljubavničkoj biografiji? O, da! Glumica Vivijan Li bila je s Lorensom Olivijeom 20 godina u braku, a razvod ju je potpuno slomio. Srećom, Piter O’Tul našao joj se kao uteha, a povremeno su se viđali sve do njene smrti 1967. godine.

1 / 7 FOTO: PROFIMEDIA

Prelepa velška glumica Šijan Filips bila je jedna u nizu glumčevih ljubavnica, kada je zatrudnela 1959. godine. O’Tul je odmah odlučio da je oženi. Bila je uz njega na njegovom usponu do slave, a priznaje da je već na snimanju “Lorensa od Arabije” znala da više nikad ništa neće biti isto.

Piter O'Tul i Šijan Filips
Piter O’Tul i Šijan Filipsfoto: Profimedia

Par je zajedno dobio dve ćerke Kejt i Patrišu, a njihov brak je sve vreme bio opterećen glumčevom zavisnošću od alkohola. Dve decenije, ona se trudila da održi porodicu i žmurila, a bila je u neverovatnim situacijama. Iako danas znamo da ju je i koliko ju je O’Tul varao, Šijan je jednom prilikom ispričala kako su se žele magnetski lepile za njega i pred njom mu nudile svoje brojeve telefona.

Ipak, Šijan nije mogla da se nosi s alkoholizmom. Razveli su se 1979. godine, a glumica se potom udala za glumca Robina Sahsa, s kojim je bila do 1991. Kasnije je pričala da je znala da taj brak nema budućnost, ali je njen partner bio uporan.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/