Connect with us

Ljubav i Strast

BIO JE OSTVARENJE MOJIH MOKRIH SNOVA: Maštala sam o njemu dok je mlaz vode prskao u moje međunožje, a onda…

Published

on

“ Da li biste proveli sa mnom sutrašnji dan?”

Upravo beskrajno zainteresovana, teško sam mogla da zadržim mir, a moje gaćice namočile su se u iščekivanju. Nisam mogla poverovati da me je pitao to što me je pitao. “Može”, odgovorila sam totalno nevinim tonom.

Gledala sam kako se zapiljio u moje grudi, naglo ukrućenih bradavica, koje su izbijale kroz tanku tkaninu moje bluze. Žudela sam da osetim njegov dodir, ali znala sam da će to ipak morati pričekati …

Noć nikako da prođe. Bez prestanka sam se prevrtala po krevetu ne mogavši da zaspim; nisam ga nikako mogla izbiti iz glave. Tražio je da se susretnemo na parkiralištu supermarketa. Nisam znala gde ćemo da idemo i ta tajanstvenost dodatno je pojačavala moju želju. Razmišljala sam o nadolazećoj avanturi, opuštajući se u vrućoj kadi.

Taj muškarac bio mi je gotovo potpuni stranac ali, dok sam zamišljala intimni susret s njim, na pamet su mi padale sve moguće seksualne maštarije.

Uronila sam rukama u vodu i gurnula ih duboko među noge. Lagano sam zatim raširila noge i namestila se pod mlazom vode. Pomicala sam se gore-dolje, kako bih što bolje uhvatila pritisak mlaza na drhtavo međunožje. Snažni mlaz vode pljuštao je po mome telu, dok sam zatvorenih očiju zamišljala kako me on posmatra. Vrućina vode milovala je moje telo, donoseći smirenje u snažnom orgazmu.

 

Jutro je konačno stiglo. Dok sam sedila u kolima na parkingu, čekajući da se pojavi, počela sam da se pitam šta ja to uopšte radim.

Kad sam ga konačno ugledala kako izlazi iz svojih kola i prilazi mi, setila sam se zašto sam ovde. Želela sam ga. Upitala sam ga: “Gde sada?”. “Mojoj kući” – odgovorio je sa smeškom.

Čim smo ušli, okrenuo se prema meni i poljubio me prvi put, kao uvod u ono što je tek trebalo uslediti.

Usnama sam usisala njegov jezik i počela ga nežno sisati.

Kese s namirnicama pale su na pod trenutak pre nego što me je rukama privukao na svoje grudi. Izgledalo je da mu se sviđa kako svojim usnama natežem njegov jezik; sasvim jasno mogla sam osetiti njegov “alat” kako se miče i ukrućuje.

Bila sam spremna. Nevoljko se povlačeći, rekla sam: “Što je s tim jelom koje si mi obećao?” Nasmejano me upitao: “Ti to ozbiljno?”, podigao je kese s poda i krenuo prema kuhinji.

. Otkopčala sam mu pantalone i izvela njegov raskošni ud na svetlo dana. Nežno me spustio da kleknem na kolena i približio svoj “alat” mojim rastvorenim usnama.

Nestrpljivo sam ga prihvatila. Micao se napred-nazad, a ja sam uživala u očaravajućem ukusu. Gurnuo ga je dublje, ispunjavajući mi usta sve do grla, a rukama me pograbio za glavu.

Ovo sam čekala od prvog trenutka kada sam ga srela. Ali povukao me za kosu i podignuo na noge; rukama je istraživao pod mojom suknjom kako bi pronašao vlažni, zapravo mokar izvor. “Mokra si. Vreme je da se pobrinem za tebe”, rekao je.

Poveo me uskim hodnikom do spavaće sobe i spustio me je na krevet. Počeo je da me ljubi, pazeći da ne propusti bilo koji delić moga tela. “Je li ti iko pokazao kako se sama možeš najbolje pomaziti?” – upitao me.

Pomalo iznenađena tim pitanjem, odgovorila sam odrično. Nastavio je: “Vidiš, treba mi tvoj prst i njime ću crtati daleko izvan tvoje vagine široke krugove.

To moram da radim jaaaako sporo i nežno, ocrtavajući pune krugove, pomičući se sasvim malo bliže svaki put kad ocrtamo pun krug.” Svojim prstom počeo je pokazivati kako to izgleda, a ja sam ga samo gledala.

Bilo je veoma erotično. Znao je da ima punu kontrolu i koristio je to saznanje u potpunosti. Pogled mu je stalno bio uperen među moje noge. Doveo me do ekstaze i pre nego što je stigao do moje unutrašnjosti. Bila sam spremna da eksplodiram u klimaksu, a tada je odjednom stao.

“Čekaj malo. Nismo gotovi. Ne još” – progovorio je, šireći moje noge, kako bi potpuno otvorio moj potopljeni ulaz.

Primakao je lice mou klitorisu i počeo da liže sokove. Klonula sam na posteljinu, tresući se od strasti. Ponovo je zastao.

Mislim da mu je namera bila da me malo muči na taj način, a činio je to tako dobro. “A sad mi pokaži što si naučila.” Poljupcima sam skinula svoje sokove s njegove brade, a zatim sam se nagnula prema napred, stimulirajući klitoris kao što mi je pokazivao. “Jesam li dobra?”, zapitala sam. “Jesi, ali ne poput mene”, odgovorio je, zgrabivši me odpozadi i zabijajući svoj k… u mene.

Probijao se sve čvršće i čvršće, sve žešće. K  mu je bio toliko krut i tvrd da sam to jedva izdržavala. Gurao ga je sve dublje i dublje.

Nastavljao je bez prekida, ubrzavajući u kontinuitetu tempo, sve dok oboje iscrpljeni nismo klonuli na krevet. Osim nas, činilo nam se, nije više nikoga bilo na ovome svetu.

Znoj je tekao našim telima. Obrisao je malo znoja sa svojih prsiju i naneo ga na moj stomak. Njegov prodorni pogled spojio se s mojim. To je bio trenutak koji sam želela zauvek da zadržim. Odvezao me je natrag na parking Opraštajući se, poljubio me je kao i kad me poljubio prvi put. Želela sam da znam: “Kad ću te opet videti?”. “Ubrzo” – rekao je gotovo odsutno.

Sledećeg jutra nestrpljivo sam krenula na posao. Tek što sam se koncentrirala na projekt pred sobom, začula sam njegov glas. “Dobro jutro”, rekao je. Podigla sam pogled s papira pred sobom, a on je bio tu.

Bez dodatnih reči, spustio je zatvorenu kovertu pred mene i nestao brzo kao što je i došao. Poruka je glasila: “Ono što radiš svojim usnama me izluđuje.

Tvoje oči, lice, telo, bradavice i zanosna “mačkica” ne izlaze mi iz glave. Čekam te posle posla” Toga trenutka definitivno sam znala da sam se nepovratno zakačila…

Duboko uzdahnuvši, krenula sam za njim. Uhvatila sam ga na ulasku u njegovu kancelariju. Diskretno sam prebacila kovertu s odgovorom na poruku i svojom adresom u njegovu ruku. Kad sam se uverila da nas niko ne posmatra, stegnula sam rukom vidljivu izbočinu pod njegovim pantalonama, zatim sam prosto odjurila na svoje radno mesto.

Otvarajući vrata stana, začula sam poznate zvukove iz dnevnog boravka. Provirivši kroz staklena vrata, ugledala sam svoju cimerku i njenog momka u ljubavnom zagrljaju.

Iznenađena, nastavila sam da ih gledam. Još nikad nisam je videla potpuno golu. Duga, sjajno plava kosa, delomično je prekrivala njezine savršeno čvrste, okrugle dojke.

Spustila sam pogled preko ravnog trbuha do gustog grmlja među njenim nogama. Frajer je stajao iza nje, ljubeći joj vrat i milujući joj leđa jednom rukom.

Ona se naslonila leđima na njega, trljajući se o njegova prsa, a zatim se sagnula prema napred, gotovo se prelomivši u struku, šireći noge.

Obema rukama razvlačila je svoje usmine u drhtavom iščekivanju. Nije mu trebalo dugo da prihvati poziv. Jednom rukom prihvatio ju je za guzove a drugom nameštajući čvrsti ud za ulazak.

Prihvatio ju je i drugom rukom, a zatim se silovito zabio u nju. Toliko silovito da je glasno kriknula, zabacivši glavu, tako da sam se bojala da će joj slomiti vrat. Nastavila je glasno da stenje dok se momak sklopljenih očiju, napetih mišića, divlje zabijao u nju. Odlučila sam da odem pre nego se osveste i primete me. Istoga trenutka kad sam izišla iz zgrade, pojavio se i on.

“Ne možemo unutra” – rekla sam razočarano. “Nemoj mi samo reći da je to zato što neko već vodi ljubav u tvome stanu?!”. “Paaaa, moglo bi se reći da ima neke veze s tim” – odgovorila sam začuđeno.

I tada mi je nešto palo na pamet. Uzela sam ga za ruku i povela prema garaži koju smo koristile kao skladište. “Hm, i ovo je nešto” – kazao je. Provukli smo se uz naslagane kutije. Stajala sam pokraj njega.

“Divna si” – progovorio je. Njegovi prsti dotakli su moje usne, nežno je prstima pratio njihove rubove. Nisam mogla to mirno da izdržim. Rastvorila sam usne, pozivajući njegove prste unutra, dražila ga jezikom. “Sećaš se, zadnji put kad smo se videli, stegla si mi jaja pre odlaska. Imaš li šta protiv da nastaviš gde si stala?” – rekao je.

Raskopčao je pantalone i pojavio se njegov već okamenjeni ud. U radosnom iščekivanju počela sam se skidati.

Gledao je pun požude. Polako, izazivajući ga, svukla sam gaćice ispod svoje kratke suknje i stavila mu ih pred nos.

Pohlepno je onjušio moj miris na njima, liznuo trag vlažnosti.

Uzverala sam se na njega. Njegova muškost ispunila je u trenutku moju unutrašnjost dok mi je pritom žestoko sisao bradavice.

Čvrsto sam stezala njegov ud svojim bedrima. Ritmički se micao kako bi olabavio moje mišiće koji su ga čvrsto i sigurno držali u zarobljeništvu. Mogla sam sasvim osetiti svoju vlagu kako mi se sliva niz bedra.

Istovremeno, dok je zabijao svoja debelu k…u u mene do krajnjih granica, povukao me za kosu. “Zadovoljava li te ovo?” – upitao me. Uhvaćena u klimaksu, nisam mogla odgovoriti. Osećala sam njegovo seme kako brizga u meni, a tada je ritam počeo splašnjavati.

“Zaljubljujem se u tebe” – prošaputala sam mu. Pogledao me rekla bih sažaljivo i odgovorio: “Znam” Posegnuo je za mojom bluzom i navukao mi je na ramena. Čovek kome sam upravo otvorila svoje srce i dušu, počeo me je oblačiti. Bez reči, navukao mi je gaćice i popravio mi suknju. “Mislim da moramo napraviti pauzu u viđanju” – rekao je.

Uzeo me je za ruku i pokrio njome svoje grudi na mestu gde sam jasno mogla osetiti otkucaje njegovog srca.

“I ja se zaljubljujem u tebe” – rekao je. Završio je sa oblačenjem i njžno me poljubio u sam vrh glave. “Ne smemo nastaviti ovako” – bile su poslednje reči koje mi je uputio.

Ostala sam da sedim na kutijama suznih očiju dok je on odlazio. Intenzivni osećaji razarali su me ali znala sam da je u pravu barem zasad. Nadam se ne i zadugo.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

PODJELI TEKST NA DRUŠTVENE MREŽE
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Ljubav i Strast

NOĆNA RAZONODA – Ja sam veliki i krupan odnosno ogroman, a ona mala i uska: SVE ŽIVE POZE SMO PROŠLI!

Published

on

Komšinica koju sam dugo poznavao, uvek me je ložila, jednog dana sam skupio hrabrost i pozvao je na kafu. Tada se desilo čudo.

Ana je bila mala, jako zgodna i lepa sa manjim sisama, guzove je imala savrsene, izbacene ono malo vece a bila je mlada, koža njezna, lijepa, bila je fantasticna. Dok mi je Ana p*sila ja sam se okretao prema plafonu i gledao da mozda snimaju jednostavno nisam verovao da mi se to dogada, te kad sam se uverio da je sve ok bacio sam je na krevet i krenuo u akciju.

Ja sam veliki i krupan odnosno ogroman a ona mala, ja sam bio napaljen ko ludak, svukao sam je, bila je totalno depilirana bez iti jedne dlacice ali ono nema ni tragova dlacica ono da te bode, ono bas kao da ih nije ni imala, a pi*ka joj je bila tako lepa, uska, mislim da se to jednom sretne u zivotu.

Polizao sam je i bilo je slasno i rekla je da je j*bem i krenulo je. Klekla ona ispred i ja je krenuo tucati, Ana je imala jako usku p*cku da sam bas uzivao, koliko god da sam je j*bao nije se sirila, non stop uska, a sta sam ja toj maloj radio to se ne moze opisati.

Anu koja jeca kao da je u*ijam, a ne j*bem. Otišli smo do WC – a i nastavili da se j*bemo na podu, ali ne mogu to opisat, sa njom nije mi dolazio da svrsim jednostavno samo sam je jebao i jebao, molila me da svršim, ja sam je j*bao toliko dugo i tako dobro da ona nije mogla verovati sta joj se dogada, sve zive poze smo prosli, lizanja, sve i to je trajalo jako dugo i tada sam svrsio te smo se istusirali i ja sam pokupio stvari i otisao.

Našli smo se jos dva puta na moj nagovor jer kad sam je zvao rekla je da je nemam sta da je zovem , dogodilo se i gotovo te mi je j*bala sve po spisku sta sam joj radio da celi dan stoji da ne moze sesti da sam je unistio.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

PODJELI TEKST NA DRUŠTVENE MREŽE
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Continue Reading

Ljubav i Strast

Ako ne znate, naučite: U čemu je razlika između ljubavi i strasti

Published

on

Nerijetko nam se događa da nas zbunjuju sopstvena osjećanja i zapravo ne znamo šta osjećamo prema osobi s kojom smo u vezi. Da li je to prolazna avantura, odnos prepun strasti ili ipak prava ljubav? Mnogi misle da će, ako im je seksualni život odličan, to dovesti do kvalitetne i jake veze, no vezu čini mnogo više od toga.

Ljubav su djela, a ne samo lijepe riječi

Zamislite situaciju. Dolazite kući nakon radnog vikenda, a stan je u haosu. Vaš partner nije radio, ali nije mu palo na pamet da malo pospremi. Vi onako umorni počinjete da čistite, a nakon što ste sve izglancali, on vam kaže da ste najbolji. I počne da vas ljubi, mazi, odvlači u spavaću sobu… E, to je požuda! Prava ljubav je kad muškarac umjesto vas očisti, jer zna da ćete doći kući premoreni. Ili vam barem pomogne u kućnim poslovima.

Ljubav se ne pokazuje samo na društvenim mrežama

Moja ljubav je najbolja na svijetu, moja srećica me vodi u Pariz, moja ovo, moja ono… Svi znamo barem jedan par koji gotovo svaki dan objavljuje kako obožava svoju “bubicu”, pa dok je zaista s njom, provjerava koliko “lajkova” je dobio “emotivni” status. Naravno, lijepo je s vremena na vrijeme podeliti zajedničku fotografiju, pa čak i status posvećen partneru, ali da cijeli tok vaše veze može da se vidi na društvenoj mreži, ipak je malo previše. Stručnjaci tvrde da su oni koji na taj način stalno pokazuju ljubav, u stvarnom životu zapravo inertni i smatraju da nema potrebe za trudom i možda kupovanjem pravog cvijeća, ako su već poslali virtuelno…

Ljubav ne pita šta imaš na sebi

Da li ste ikada bili s nekim u vezi, a odbili ste da odete na večeru ili u bioskop samo zato što vam se nije sviđalo šta partner/partnerka ima na sebi? Ako vas je bilo sram da vas vide zajedno, te ste radije otišli kući, onda tu nešto ne štima.

Nije sve u seksu, nešto je i u komunikaciji

Da li ste primjetili da ste samo zainteresovani za seks, ali ne i za vođenje razgovora? Radije biste partnera napustili odmah nakon seksa, nego prespavali kod njega/nje i zajedno dočekali jutro? Ako ne želite iskreno da saslušate tu osobu i pričate o pravim osjećajima, onda je to samo požuda.

Ljubav je kad razmišljate o budućnosti, a ne samo gdje ćete sjutra na večeru

Ako planirate godišnji odmor i ako vam ni u jednom trenutku nije prošlo kroz glavu gdje bi vaš partner/partnerka volio da ode, onda možda to nije “to”. Ljubav je kada uključujete tu osobu u svoje planove. Bilo da se tu radi o običnom izlasku ili preseljenju, važno vam je njegovo mišljenje.

Koliko vam je važan izgled?

Ako vam se sviđa izgled te osobe i ujutru kad se probudi neispavana, onda znači da tu ima nečeg mnogo više od same požude. Kada je riječ o požudi, nečija ljepota može da nas opčini i tada se može dogoditi da potpuno zanemarimo karakter te osobe.

Ljubav nas tjera da stvari držimo “stvarnim”

Kod strasti nećete pokazati svoje pravo lice. Mane ćete skrivati kao zmija noge, te ćete na sve načine uvjeravati drugu osobu da ste savršeni. U početku veze svi se prikazuju u najboljem svjetlu, ali nakon nekog vremena, dosta je pretvaranja i želimo samo da budemo ono što jesmo. Ako druga osoba ne prihvata pokoju manu i povlači se čim dođe do problema, e onda je to razlog za uzbunu, piše

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

PODJELI TEKST NA DRUŠTVENE MREŽE
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Continue Reading

Ljubav i Strast

OVIM STVARIMA MUŠKARCI NE MOGU DA ODOLE! Kad IM ovo ŽENA uradi VEĆ je u EKSTAZI

Published

on

Zavodljivost žene može da bude jednostavnija nego što se misli. Seksepilnost ne mora da bude „urođena“, ona se razvija prirodnošću i nekim malim trikovima.

Na primer kada žena zna da se nešto muškarcima naročito dopada, onda će to više potencirati.

Sajt Bright Side donosi neke od trikova koje žene mogu da koriste, a muškarcima su neodoljivi.

Kada žena blago ugrize usnu

Usne su često u fokusu pažnje, a kada se lagano ugrize to muškarce može da izludi.

Nežna i negovana koža

Nije ni čudo što su žene još u drevnom Egiptu i u Rimu počele da uklanjaju dlačice i neguju kožu. Znale su da nežna i meka ženska koža može da otvori mnoga vrata.

Visoki rep ili punđa

Iako se za puštenu kosu misli da može muškarcima odmah da zapadne za oko, punđa i rep su frizure koje otkrivaju mnogo toga što ih privlači – uši, vrat, lice, deo leđa i dekolte.

Kada žena nosi košulju muškarca

Kada nosi njegovu odeću, ona poručuje: „Želim da tvoja košulja bude blizu mog tela.“ Muškarac razume da ona ne misli samo na njegovu košulju, već i na njega.

Pogled „preko ramena“

Taj misteriozni pogled preko ramena ima sopstvenu magiju. Nije ni čudo da mnogi raniji reklamni posteri imaju lepoticu koja vas baš ovako gleda.

Samopouzdanje

Kada žena koja ima samopouzdanja i zna da lepo izgleda, uđe u neku prostoriju, odmah privlači pažnju. Ali, samopouzdanje nikada ne treba da bude preterano, jer onda može da iritira.

Gola ramena

Kaže se da ženska gola ramena čine da muškarci žele da ih zagrle i zaštite. Haljine ili bluze koje blago otkrivaju ramena daju izgledu žene seksepilnost.

Lep hod u štiklama

Neke žene ne vole štikle, a neke ne mogu da zamisle jedan dan bez njih. Ali, ako žena odluči da nosi visoke štikle, mora da bude sigurna da može da hoda lepo i lagano. U suprotnom, magija će biti totalno narušena.

Putene usne

Elegancija

Elegancija donosi savršeni balans: ne stavlja u prvi plan žensku seksualnost ali je i ne skriva. Elegancija je celovita slika o ženi, od toga kako se ponaša do ukusa u izboru nakita.

Pegice

Žene ih često kriju, i pokušavaju da ih se oslobode, a pegice mogu da budu divan ukras lica.

Blago pune, svetle usne najpoznatije su obeležje ženske atraktivnosti. Istaknite ih kad god možete, ali nemojte da preterujete.

Prirodna šminka

Previše šminke odbija muškarce. To može da bude mnogo pudera ili rumenila, suviše istaknute oči ili preterano nakarminisana usta. Oni u suštini ne vole šminku na ženskom licu, zato se treba šminkati tako kao da niste stavili ništa. Lagani puder, malo rumenila, samo olovka i maskara, i to je već dovoljno.

Naočare

Iskreni osmeh i smeh

Mnoge devojke plaše se da će im široki osmeh pokvariti sliku. U stvarnosti, nije tako: svi muškarci obožavaju kada žene pokazuju svoje emocije slobodno i otvoreno.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

PODJELI TEKST NA DRUŠTVENE MREŽE
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Continue Reading

SLUŠAJ RADIO

  1. RBSM RADIO

ZAPRATI NAS NA FACEBOOK

December 2021
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Popularno

Copyright © 2021 Radio Balkan Seher Mahala

error: Content is protected !!