Biljani maćeha POMAGALA U ZLOČINU, a da to nije ni znala? Jednu MISTERIJU rešiće toksikološka analiza

Takođe se navodi da troje dece koje su Biljana i Ivan imali čuvaju prve komšije

 

Iz kuće u selu Veliko Trnjane u kojoj je tačno pre sedam dana nađeno telo Biljane Stojanović (38) koja se ubila trovanjem u šupi, a potom na dan njene sahrane na Vidovdan nađen je i njen suprug Ivan (40) zazidan u bure za koga se verovalo da radi u Rusiji, zaplenjeno je, kako navodi izvor iz istrage ovog slučaja, više predmeta za koja se pretpostavlja da su korišćeni u zločinu.

 

– Kuća je zapečaćena. Izneti su noževi, sekire, sav alat… sve što bi moglo da se koristi prilikom ubistva Ivana Stojanovića. Oko kuće se jake policijske snage jer je istraga još uvek u toku – rekao je izvor koji rad na ovom slučaju.

 

Takođe se navodi da troje dece koje su Biljana i Ivan imali čuvaju prve komšije.

 

– Biljanina maćeha je otišla kod svoje sestre, a decu čuvaju komšije koje su im dalji rođaci – rečeno je za naš portal i dodaju da Ivanovo telo još uvek nije sahranjeno.

 

Više javno tužilaštvo u Leskovcu navelo je da, s obzirom da se još uvek prikupljaju dokazi svedoci se ne ispituju.

 

U predistražnom postupku, koji trenutno vodi Više javno tužilaštvo u Leskovcu, svedoci se ne ispituju od strane tužilaštva, već se preduzimaju radnje radi prikupljanja dokaza i svih obaveštenja koja bi mogla da budu od koristi radi utvrđivanja identiteta učinioca krivičnog dela, s obzirom na postojanje osnova sumnje da je izvršeno krivično delo teško ubistvo – rekli su oni.

 

Takođe se čekaju toksikološke analize, koje bi trebalo da reše jednu “misteriju”.

 

– Toksikološkom analizom će se utvrditi da li mu je ubica, a prema dosadašnjim dokazima, to je uradila njegova supruga Biljana (38) čije je telo nađeno u šupi u dvorištu porodične kuće u kojoj se ubila tako što je popila otrov, dala neke tablete, pa ga ubila nožem na spavanju. Za sada nema dokaza da ga je ubila sa još nekim – rekao je izvor.

 

Uvukla maćehu u zločin?

 

Kako se veruje, Biljana je uvukla maćehu Stojanku u zločin, a da ona toga nije bila svesna.

 

– Ona joj je, kako se pretpostavlja, pomagala u zločinu, a da toga nije ni bila svesna. Dok je Biljana zazidavala Ivanovo telo, Stojanka joj je, navodno, dodavala cigle. Veruje se da je Biljana i ranije imala “momente” da zazidava stvari po kući, tipa pare, nakit, jer se plašila da je ne opljačkaju…

 

Tako je tada od Stojanke tražila pomoć, kao da joj pomogne da zazida neke dragocenosti. Prema nezvaničnim pretpostavkama, Stojanka joj je dodavala cigle, a da nije znala o čemu se radi – rekao je izvor iz istrage ovog slučaja.

 

Nad ovim slučajem obavio se veo crne misterije i otvorena su mnoga pitanja na koja istražitelji za sada nemaju odgovor.

 

Mnogi se pitaju – zašto niko iz porodice nije reagovao na njegovo nejavljanje iz Rusije, obzirom da je Biljana pričala da je otišao tamo da radi.

 

Biljana je, kako su naveli Ivanovi roditelji Jovan i Ruža, rekla svima da se on vratio u pomenutu zemlju, a od tada je prošlo tri godine. Meštani su takođe verovali u tu priču. Međutim, tek sada je otkriveno da je zabeležen Ivanov ulazak u Srbiju pre tri godine, ali ne i izlazak. Na tu priču “naseo” je i Ivanov rođeni brat Nenad koji je policajac.

 

Njihovo troje dece, od kojih je jedna ćerka punoletna, druga maloletna i sin koji je najmlađi dali su izjavu u policiji u kojoj su rekli šta im je ona pričala sve vreme.

 

– Rekli su da im je ona govorila da otac nema telefon i da ne može da ih zove – rekao je izvor iz istrage.

 

Ono što će, verovatno zauvek ostati pitanje bez odgovora je – zašto se Biljana ubila?

 

Tu tajnu odnela je u grob, kako i, ako se dokaže da je ona ubila svog supruga, motiv tog svirepog zločina…(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin