BILI SU KAO ČETIRI JABUKE. NA KRAJU SU I OTIŠLI ZAJEDNO, TUGA JE NEOPISIVA! Srceparajuće reči strica jednog od poginulih mladića!

Građani Novog Pazara i dalje su potreseni stravičnom nesrećom u kojoj su stradala četvorica drugova, Amel Ibrahimović (21), Mithat Hamidović (23), Senad Đerlek (22) i Amar Ujkanović (21).

Da podsetimo, saobraćajna nesreća dogodila se  uveče, kada je “golf” u kome su drugovi bili prešao na drugu stranu i udario u automobil u kome se nalazila tročlana porodica. Od siline udarca mladići su poginuli, a policija ih je izvlačila iz potpuno uništenog vozila. Drugovi su  sahranjeni, a njihovi prijatelji su se na Fejsbuku oprostili od njih.

– Ne postoje reči utehe, neopisiva tuga. Da im Allah Dragi podari najlepše mesto u Dženetu, porodicama nadrealnu snagu i sabur da izdrže nenadonkadiv gubitak – napisala je jedna Novopazarka, a usledile su i druge potresne poruke:

– Ne mogu da verujem sta se dešava sa našom omladinom! Još četiri ugašena mlada života. Tuga do neba – navela je druga žena.

Novopazarci su ispričali i da su Amel, Mithat, Senad i Amur odrasli zajedno i da su se baš lepo družili maltene celog života.

– Bili su kao četiri jabuke. Na kraju su i otišli zajedno, tuga je neopisiva – kažu oni.

Ispred kuće Ibrahimovića  je novinara Kurira dočekao stric stradalog Amela.

– Šta nas snađe, šta doživesmo, ne dao Bog nikome ovakvu žalost – jedva je izustio nesrećni čovek.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin