“BILI SMO UZNEMIRENI, ALI SADA SMO VIŠE ZBUNJENI” Novo oglašavanje pradede male Danke Ilić: “Moguće je da se NIKAD NE NAĐE”

Joksim Dragomirović, pradeda Danke Ilić (2) oglasio se rekavši da su u prethodnom periodu bili uznemireni, a da su sada više zbunjeni, te da je “moguće da se telo Danke ilić nikad ne pronađe”.

 

– Nemam ništa novo da vam kažem, porodici, odnosno nama ništa ne javljaju. Ne dolaze ni Ivana i Miloš tako da mi ništa ne znamo. Oni su u gradu sa Miloševim. Ivanin otac, moj sin Časlav je došao iz treće smene iz rudnika i sada spava. Ne mogu da ga budim – rekao je Joksim ispred porodične kuće u mestu Brestovac.

Joksim je istakao da više nije onoliko uznemiren koliko je zbunjen, pošto se zna da je devojčica ubijena jer je jedan od osumnjičenih za njeno ubistvo, Dejan Dragijević, priznao da je sa kolegom iz borskog vodovoda Srđanom Jankovićem kolima udario Danku, ali ne i gde je njeno telo.

 

– Bili smo uznemireni, ali sada smo više zbunjeni. Priznali su navodno da su je udarili i udavili, ali ne i gde je njeno telo. Moguće je da se nikad ne nađe – zaključio je pradeda devojčice.

 

Deda majke Danke Ilić kojoj se svaki trag izgubio 26. marta zalivao je cveće u dvorištu neposredno pre oglašavanja, a nekoliko dana kasnije viđen je kod pojate u Brestovačkom polju na mestu gde se Danka igrala pre nego je nestala. Joksim je traktorom sređivao razorano dvorište, ali nije želeo ni reč da izusti.

 

Inače, istraga je u toku, a pored dvojice osumnjičenih za zversko ubistvo devojčice, osumnjičeni su otac i brat Dragijevića kojima je na teret stavljeno da su njeno telo premeštali s mesta na mesto da bi sakrili dokaze.

 

Svi su se nalazili iza rešetaka gde su i danas, s tim da je Dalibor Dragijević mlađi brat prvoosumnjičenog Dejana preminuo u policiji u Boru.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:  INSTAGRAMU       I     FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)